NOVOPEČENA MAMA

Ella Dvornik pokazala kako izgleda četiri dana nakon poroda: 'Za većinu nas ovo je realnost'

15.11.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Nemaju sve rodilje sreću da poslije poroda izgube sve kilograme nakupljene tijekom trudnoće te da im se tijelo istog trena vrati u normalu, kao da devet mjeseci u njima nije rasla beba. Nalazi li se među tim sretnicama i blogerica Ella Dvornik, otkrila je na svom profilu na Facebooku

Prije samo četiri dana Ella Dvornik je postala majka. U privatnom rodilištu, uz podršku zaručnika Charlesa Pearcea, Ella je rodila djevojčicu Balie Dee.

Svoje obožavatelje na Facebooku, koji redovito prate njezine objave, oduševila je novim postom i fotografijom. Riječ je o fotografiji koja je nasmijala sve i, kao i obično, potakla raspravu. Na njoj Ella pozira samo četiri dana nakon poroda sa steznikom preko trbuha.

'Wow! Nećete vjerovati kako izgleda Ella samo četiri dana nakon poroda!!! K'o da nije rodila, eto kak'. Ne vratite se baš istog trena u 34. Ne vratite se ni u gaćice istog trena, nego nosite pelene i vi i vaša beba. Steznik nije tu da budete ljepši doktorima, nego da nemate filing kao da će vam svi organi ispasti dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, ali još uvijek ne izgledate kao Beyonce. Neki možda imaju te sreće, ali za većinu nas ovo je realnost', napisala je Ella na Facebooku.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX