SLAVKO SOBIN IMA RJEŠENJE

Ella Dvornik otkrila koji je njen omiljeni nematerijalni poklon: Mnogima će i on ove godine biti nedostupan

18.12.2020 u 19:28

Bionic
Reading

Blogerica i influencerica Ella Dvornik otkrila je na društvenim mrežama kako ove godine neće biti materijalnih darivanja, uz izuzetak njenih kćerkica, a njoj najdraži poklon koji ne košta ništa mnogim njenim pratiteljima ove godine ostat će nedostupan

'Ova godina nas je sve fino prešamarala da se vratimo na start i sjetimo se da oni pokloni koji ništa ne koštaju ipak vrijede najviše', započinje Ella svoju objavu pa otkriva koji je njoj najdraži poklon.

'Koliko god da mi teško bude s mamom sad u ovim godinama, kad i ja imam svoju obitelj, njen zagrljaj i topla riječ je uvijek nekak' najbolja utjeha. I na tome će nam se bazirat i ovogodišnji pokloni', kaže Ella i dodaje da su odlučili da ove godine, osim Lumi i Balie, nema poklanjanja materijalnih poklona.

'Oni koji ne koštaju ipak vrijede najviše', zaključuje blogerica i ne sluteći koliko bi to moglo izazvati tuge pita svoje pratitelje koji je njihov najbolji poklon koji vrijedi nula kuna.

Većina ih se složila kako su to zagrljaji i druženje s najbližima, no neće svi ove godine moći uživati u tim besplatnim poklonima.

'Meni bi bilo najdraže da mogu sada zagrliti moju mamu, mog tatu i moju braću... da ih izgrlim i da ih vidim, ali nažalost ne mogu doći ni ja njima, ni oni meni', komentirala je jedna Ellina pratiteljica.

'Zagrljaj moje djece. Međutim, ova godina je bila teška i sada jedno mogu zagrliti za Božić, a drugo ne mogu jer je u Hrvatskoj, a tamo za ovaj Božić otputovati ne možemo. Zaklopit ću oči i zagrlit ju u mislima, jer ju volim najviše na svijetu. Od jučer plačem, jer mi ovaj Božić neće biti u obitelji, da smo svi na broju', komentira druga pratiteljica i dodaje: 'Jako mi je teško, no proći će i to'.

  • +14
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL

Neki ne gube nadu pa jedna pratiteljica komentira kako njezin poklon od nula kuna i nije baš besplatan, ali jedva čeka da joj muž stigne iz Njemačke.

No neće ovoga Božića ostati razdvojene samo obitelji koje dijele državne granice.

'Najbolji poklon bi mi bio kad bi mogla zagrliti svoje roditelje i braću za Božić, ali nažalost ne budem zbog propusnica. Budite svi sretni i veseli sa svojim najmilijima za Božić, kaže pratiteljica koju od obitelji dijeli granica županija.

Teška su vremena i treba imati na umu da se i ovaj besplatni poklon može platiti najvećom cijenom, nečijim životom, ali ako vas od obitelji dijele granice županija i sigurni ste da svojim najmilijima ne ugrožavate zdravlje i život, možda splitski glumac Slavko Sobin ima rješenje za vas.

Sobin je putem Instagram Stories objavio video s pitanjem za Vladu RH, u kojem kaže: 'Znači, ja sad moram pitati jesam ja možda glup. Šta god rezerviram bilo gdje do utorka, tamo mogu ići, a kod oca i matere ne mogu ići. Jel' to to?'.

Ali, sjetio se glumac i mogućeg rješenja ovog problema, a sve je sad u rukama njegove majke Mirjane.