VELIKE SLABOSTI

Ella Dvornik otkrila kako je iskopirala Britney Spears

04.08.2017 u 09:15

Bionic
Reading

Ella Dvornik je u svom posljednjem video blogu progovorila o piercinzima s kojima ukrašava svoje tijelo od 14 godine te je dala i nekoliko vrlo korisnih savjeta za sve one koji bi ga htjeli imati

Osebujna kći Dine Dvornika uvijek je bila drukčija od drugih. 'Ljudi kod nas su beskrajno nemaštoviti i srame se odjenuti bilo što što odskače od norme, rekla je u jednom intervjuu.  

Osim što je luda za tetovažama, Ella voli i ukrašavanje piersinzima.

'Pupak mi je bio prvi piercing i napravila sam ga kad sam imala 14 godina. To su bile 2000-te, Britney Spears ga je imala pa sam ga htjela naravno i ja. Mama je rekla da nema šansi, pa smo se danima svađale i natezale. Obećala sam i bolje ocjene, pa je na kraju popustila. Išla sam s prijateljicom i obje smo bile poslije tako ponosne', ispričala je u svom novom video blogu Ella koja je kasnije maknula taj piercing jer su ga, kako kaže, počeli svi stavljati.

  • +3
Ella Dvornik: Uspomene s putovanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ella je kasnije nastavila s piersinzima, a jezik je ukrasila nakon što je vidjela film 'Trinaest' koji je se jako dojmio.

Otkrila je i da je imala najviše problema s ukrašavanjem bradavice jer nije ispalo onako kako je željela, a bilo je i vrlo bolno.

Prije nekoliko godina Ella je na Facebooku objavila što za nju znače piersinzi i tetovaže. 'Sve piercinge i tetovaže koje sam stavila mi označavaju bitno razdoblje u životu. Piercinge sve sam uvijek stavljala na rođendan, ne znam zašto, to mi je postao mali ritual', objasnila je tad Ella kojoj je najbolnije bilo istetovirati dvije zvijezde na rebrima.