OTVORENO PRIZNALA

Ella Dvornik: 'Bila sam na plastičnoj operaciji u Beogradu'

03.05.2019 u 10:37

Bionic
Reading

I dok mnogi naši poznati i dalje skrivaju većinu zahvata koje su napravili na svome tijelu, blogerica Ella Dvornik sasvim otvoreno progovara o iskustvu plastične operacije koju je nedavno napravila u susjednoj zemlji

'Ja sam se u svom životu uspjela dobiti s tim problemom i nesigurnošću. Dakle imam i muža i dijete i karijera mi ide super. Znači moj nedostatak nije utjecao na to ni malo, nije mi apsolutno nikako pogoršao moju životnu situaciju. Isključivo sam ovo napravila zbog sebe. Operirala sam prošli tjedan svoj nos', započela je Ella Dvornik u svom videu na Youtube kanalu u kojem objašnjava zašto se u 27. godini podvrgla plastičnoj operaciji.

Naglasila je kako je odlazak na operaciju bio isključivo iz 'kozmetičkih, estetskih, površnih i narcisoidnih razloga', te da nikada nije imala zdravstvenih problema s nosom ili dišnim putevima.

Na operaciju je, kako kaže, otišla zbog toga što joj se 2008. godine na jednom dijelu nosa stvorila mala grba. Iako je u početku nije smetala, s vremenom ju je sve više počela primjećivati.

'Nekako sam mislila, mogla bih to srediti, pa da iz profila izgledam pitomije', objasnila je u nastavku. Kroz desetominutni video Ella je detaljno opisala proces operacije, nekoliko puta naglasila da nije bilo bolno te da je oporavak sjajan, ali da će tek kroz narednih šest mjeseci vidjeti konačan rezultat.

Operaciju je napravila u Beogradu te rekla da joj osoblje u klinici nije baš najbolje sjelo.

'To je individualno iskustvo, moje je bilo savršeno. Normalno da vas je strah, anestezija je najveći strah, a s druge strane ne znate kakvi ćete se probuditi. To je najgore od svega', rekla je Dvornik, ali zaključila da je presretna što se odlučila na operaciju.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić