slavni reper

Edo Maajka opet praši: Najavio svirku koja je kruna programa Ljeto u MSU

16.06.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Nakon prisilnog tromjesečnog mirovanja Edo Maajka se konačno vratio u svoje najprirodnije okruženje - na stage! Edo i njegov bend (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi) u Kulturnom centru Mesnička su zasvirali popodnevni session, kamerom zabilježili odličnu atmosferu i napravili spot za uvodnu pjesmu s albuma Put u plus - 'Kreator'

Dragi ljudi, pozitiva i smijeh glavni su motivi spota, a moćni stihovi vrhunskog tekstopisca potvrđuju Edin status regionalnog ''Kreatora' brutalno dobrih pjesama, stoji u priopćenju.

'Nakon tri mjeseca korone i odvratnog potresa, konačno smo se našli da malo zasviramo. Odlučio sam snimit taj trenutak i session, i s korona budžetom smo složili video za pjesmu 'Kreator'. Idemo stazama Prosinečkog, Bake i drugih velemajstora, minimalni ulog, a maksimalni učinak', kaže Edo.

Nije lako izdvojiti najbolju pjesmu s albuma, ali za tim zapravo i nema potrebe. Svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile Putu u plus, a o 'Kreatoru' Edo kaže: 'Pjesma mi je jako bitna, zato i otvara album Put u plus. Govori o preuzimanju odgovornosti za svoj život, a ne traženju krivaca za ono što smo iskreirali za sebe." Brutalno iskrenim tekstovima i odličnom glazbom Edo se već odavno smjestio na vrh regionalne glazbene scene, za što je dobio itekako zasluženo priznanje struke i naravno, njegove vjerne i brojne publike.

Upravo će njegovu publiku najviše razveseliti vijest da Edo i bend sviraju 18. srpnja na krovu zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti.

Izvor: Društvene mreže