hoće li mu uspjeti

Ed Sheeran želi pjevati na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle

14.12.2017 u 12:47

Bionic
Reading

Britanski glazbenik Ed Sheeran u posljednje vrijeme samo reda uspjehe. Nakon najprodavanijeg albuma godine, te nagrade britanskog kraljevstva za promicanje kulture i umjetnosti, čini se da želi ostati i u što boljim odnosima s monarhijom. Tako je izrazio želju da pjeva na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle u svibnju iduće godine

Prije nekoliko je dan njegov album 'Divide' proglašen je najprodavanijim albumom godine, a potom je Ed Sheeran primio posebnu nagradu koju britansko kraljevstvo svake godine dodjeljuje građanima za promicanje znanosti, umjetnosti, kulture, volonterski i humanitarni rad te javno, vojno ili civilno djelovanje. 

No, svestrani glazbenik tu nije stao. Uključio se u humanitarnu organizaciju koju je osnovao princ Harry, za sve bivše vojnike i njihove obitelji.

  • +4
Ed Sheeran Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plemeniti princ ovom zakladom prikuplja sredstva kako bi čak 400 bivših časnika spremno dočekalo Božić i nadolazeće blagdane. 

Suradnja Eda i princa Harryja bit će izvrsna prilika kako bi glazbenik možda ostvario ono što već dugo želi. Otkrio je kako bi zaista volio pjevati na svadbi 33-godišnjeg princa i njegove buduće supruge Meghan Markle, koja će se održati u svibnju 2018. u Londonu. 

Zanimljivo je i kako ovo dvoje Britanaca mnogi smatraju fizički vrlo sličnima. Oboje su crvenokosi i nose trodnevnu bradu, pa se sličnost mora priznati. 

I sam se princ jednom prilikom našao u situaciji gdje se našalio na tu temu. 

Prije nekoliko mjeseci jedna ga je djevojčica zbunjeno upitala je li on pravi princ, na što je Harry odgovorio: 'Da, onaj drugi je Ed Sheeran'

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hoće li popularni glazbenik uspjeti očarati i mladenku koja sigurno ima svoje zamisli vjenčanja ostaje tek vidjeti.