impozantna BROJKA

Ed Sheeran ima razloga za slavlje: Njegova hit pjesma postala je najslušanijom u povijesti Spotifyja

22.12.2021 u 20:52

Bionic
Reading

Popularni britanski pjevač ispisao je povijest postavši prvi glazbenik čija je pjesma na streaming servisu Spotify poslušana tri milijarde puta

Riječ je o njegovom velikom hitu ‘Shape of You’ objavljenom 2017. godine. Na ovaj veliki uspjeh, 30-godišnji glazbenik osvrnuo se na društvenim mrežama rekavši kako se sjeća vremena kada je pjesma ‘Shape Of You’ dosegla brojku od milijardu slušanja na Spotrifyju te je i tada to smatrao čudnim i pomalo nevjerojatnim.

Ed Sheeran - Shape of You (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Ed Sheeran

‘Shape of You’ uopće se nije trebala naći na mom albumu, no kada ju je čuo Ben Cook iz moje izdavačke kuće odmah mi je rekao da ju uvrstim u album i učinim singlom. S njegovim mišljenjem nisam se slagao rekavši da pjesmu ‘Castle on the Hill’ želim učiniti prvim objavljenim singlom s albuma vjerujući da će postići bolji uspjeh kod publike. Složili smo se da se ne slažemo pa smo obje pjesme lansirali kao singlove. Ben je bio u pravu I tu smo gdje jesmo’, izjavio je Sheeran.

Druga najslušanija pjesma u povijesti Spotifyja je ‘Blinding Lights’ The Weeknda, dok se na visoko treće mjesto smjestila pjesma ‘Dance Monkey’ australske glazbenice Tones and I.

  • +2
Ed Sheeran Izvor: Profimedia / Autor: TS / Goff Photos / Profimedia