U ZNAKU LJUBAVI

Dvije Splićanke ovog tjedna imaju isti razlog za slavlje

13.01.2017 u 09:41

Bionic
Reading

Glumica Ana Maras Harmander jučer je slavila osmu godišnjicu ljubavi sa suprugom Šveđaninom Johnom Harmanderom koji tog dana nije bio uz nju, no iznenađenje s njegove strane nije izostalo. Sutra, pak, njezina sugrađanka, televizijska voditeljica Marijana Batinić, slavi drugu godišnjicu braka s Matejem Pašalićem

Za dvije energične Splićanke razloga za siječanjsku depresiju nema. Naime, obje ovog mjeseca slave, Marijana Batinić drugu godišnjicu braka, a Ana Maras Harmander osam godina ljubavi sa Šveđaninom Johnom Harmanderom u kojeg se zaljubila 2009.

'Iako je u Stockholmu, još uvijek me uspijeva iznenaditi. Sretna ti godišnjica, ljubavi', stoji ispod Anine fotografije s crvenim ružama. Ana i John vjenčali su se 2012. godine prvo u Las Vegasu, a onda u njezinu rodnom Splitu.

'Naša priča o upoznavanju je jako duga. Ali je i isto tako romantična; kao neki američki film… dvoje ljudi različitih kultura i jezika, pozadine i prošlosti se nađu na jednom mjestu i onda se on preseli iz najbolje države na svijetu zbog ljubavi', rekla je nedavno Ana.


Svoj razlog za dobro raspoloženje ovih dana ima i Marijana Batinić koja sutra slavi drugu godišnjicu braka s Matejem Pašalićem. Vjenčali su se tajno na Gornjem gradu samo uz kumove. Marijana je bila u visokom stadiju trudnoće, a ni mjesec dana kasnije, početkom veljače, rođena je malena Ena.

'Ne želim puno pametovati, premalo sam u braku da bih se osjetila pozvanom dijeliti savjete, a i nije to neka posebna tajna da ljubav treba tetošiti i da parovi ne uzimaju jedno drugo zdravo za gotovo. Bitno je, naravno, i povjerenje, tolerancija. Kad se kaže da se suprotnosti privlače, to je točno, ali osobe moraju gledati u istom smjeru, imati iste interese, želje i htijenja. Ne mogu reći da je bitan odgoj, jer više manje svi želimo nadmašiti svoje roditelje u odgoju vlastite djece, ali temelji obitelji su jako važni. Trebali bismo kao partneri njegovati iste vrijednosti, istovremeno biti otvoreni prema životu, a najvažnije je da partneri budu dobri prijatelji', rekla je Marijana za tportal.