na crvenom tepihu

Dvije nove zvijezde izazvale oduševljenje: Martin Kosovec objavio fotografiju s Baby Lasagnom

27.03.2024 u 08:47

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana kad je riječ o glazbi, definitivno su najčešće spominjala imena ona pobjednika ovogodišnje sezone showa 'The Voice' i predstavnika za Eurosong. Prije koji dan su se sreli na dodjeli glazbenih nagrada Porin pa je palo zajedničko poziranje

Dva mlada glazbenika najavili su dobitnika Porina u kategoriji Novi izvođač godine proteklog vikenda. Oboje su s bine poručili da im je čast biti u zajedničkoj 'kombinaciji', a Baby Lasagna je zatim dometnuo kako bi dogodine mogli upravo njih dvojicu gledati u ovoj kategoriji. Sudeći po aplauzu koji se prolomio dvoranom, to mogao biti vrlo izgledan scenarij.

Martin Kosovec je nakon dodjele objavio zajedničku fotografiju na Instagramu. 'Naš Markec i ja', kratko ju je opisao a onda su počeli pljuštati komentari. Prvo mu se javio 'nesuđeni' mentor Dino Jelusić.

'Kakav combo!', komentirao je pjevač. Jedna od pratiteljica je napisala da su 'valjda jedine osobe za koje je ikad glasala', a s njom su se složili i još neki. 'Mega ste, naš naklon', 'Dečki dragi pravo ste osvježenje na našoj glazbenoj sceni', 'Nada i budućnost hrvatske scene', 'Velike nade. Očekujemo još puno lijepih pjesama od vas. Sad vam je početak i želimo uživati u vašim glasovima', 'Bravo dečki, a sad Marko komponiraj Martinu pjesmu', pišu im oduševljeni pratitelji.

PRVI GLAS HRVATSKE

Martin Kosovec nakon pobjede u 'The Voiceu' nastupio s velikim Alfijem Kabiljom

Pogledaj galeriju

I dok je Marko Purišić u velikim pripremama za predstojeći nastup na Eurosongu, Martin uživa na valu uspjeha svoje prve pjesme 'Maštarija', s kojom je nastavio suradnju a svojom mentoricom Vannom, koja potpisuje tekst skladbe.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju