2CELLOS

Dva održana koncerta u Ljubljani potvrdila status svjetskih zvijezda

10.04.2017 u 14:19

  • +3

2Cellos u Ljubljani

Izvor: Promo fotografije / Autor: Simone Di Luca

Bionic
Reading

2CELLOS su potvrdili status velikih svjetskih zvijezda u Ljubljani ovoga vikenda kada ih je u dva dana pogladalo više od 20.000 fanova

Arena Stožice je gorjela, zvukovi violončela u rukama Stjepana i Luke su se pretvarali u čistu magiju, a publiku bacali u trans. Potpomognuti Ljubljanskim simfonijskim orketstrom, 2CELLOS su još jednom pokazali zašto su odavno postali svjetska senzacija, glazbenici A- liste I ljudi koji svojim radom obogaćuju glazbeno nasljeđe Hrvatske I svijeta.

Nakon ovog dvosatnog spektakla, impresivne produkcije I sjajne pirotehnike o čemu će se još tjednima pričati u Sloveniji, ostaje nam samo koncert u Hrvatskoj kao jedina mogućnost da vidimo ove sjajne glazbenike na djelu. Pod predivnim zvjezdanim nebom u pulskoj Areni, 2CELLOS će sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao I slavnih filmskih djela. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock I pop skladbama koje su 2CELLOS predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

Album SCORE, koji prati filmsku glazbu i snimljen je s Londonskim simfonijskim orkestrom, također oduševljava, a posljednji objavljeni spot za pjesmu 'Now We Are Free' iz filma Gadijator ima već sada više od milijun i dvjesto tisuća pregleda na You Tube-u. Upravo ih je Hanz Zimmer, autor gore navedene pjesme, uvrstio na svoj novi album s njihovom izvedbom pjesme Mombasa koju je napisao za film 'Inception'.

Ulaznice za koncert u Puli su 'vruća roba' , prodaju se po cijelom svijetu i jedva čekamo njihov povratak u Hrvatsku, 2. srpnja u Arenu.

www.2cellos.com

www.facebook.com/2cellos

Informacije o ulaznicama:

  • Parter Gold  - 450 HRK
  • Parter A - 395 HRK
  • Parter B - 345 HRK
  • Loža - Loggia - 395 HRK
  • Tribina 260 HRK
  • Stajanje - 190 HRK