DALEKO OD ŠPANJOLSKE

Dva mjeseca nakon razlaza s Piqueom, Shakira pobjegla u Meksiko sa sinovima na odmor

27.07.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Pjevačica Shakira krajem svibnja prekinula je dugogodišnju vezu s nogometašem Gerardom Piqueom, s kojim ima dva sina, a sada ih je odvela na odmor daleko od Barcelone, u kojoj žive

Baš kako se i pričalo, Shakira žudi za odlaskom iz Barcelone, u kojoj joj život nakon prekida s Piqueom više nije najugodniji. Poznata Kolumbijka zato je iskoristila ljetni odmor i period u kojem nema glazbene turneje te se sa sinovima Sashom i Milanom uputila u Meksiko.

Lijepa pjevačica snimljena je na plaži u poznatom ljetovalištu Cabo San Lucas, inače okupljalištu bogatih i slavnih. Na plaži je bila u društvu devetogodišnjeg i sedmogodišnjeg sina, a pažnju je privukla i svojom odjećom.

Nosila je kompletić s resicama u boji lavande i tako istaknula preplanulu put, a lice i kosu ostavila je u potpuno prirodnom izdanju. Pritom nije skidala osmijeh s lica te je još jednom odlučila dati svima do znanja da joj razlaz od dugogodišnjeg partnera nije teško sjeo i da će nastaviti sa svojim životom najbolje što može.

Inače, Shakira i španjolski nogometaš Gerard Pique zajedno su bili od 2010. te su slovili za jedan od omiljenih parova, pogotovo u njegovoj zemlji.

U svibnju ove godine krenule su glasine da je nogometaš bio nevjeran te da je imao nekoliko afera sa seksi mlađahnim djevojkama, a potom su dugogodišnji partneri potvrdili da se razilaze, ne otkrivajući pritom razloge te odluke.

  • +3
Shakira sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia