nesvakidašnja suradnja

Dva Jimmyja udružila snage: Nećak i stric otpjevali veliki hit

12.07.2023 u 12:27

Bionic
Reading

Pjesma 'Kad bi bile sve' Miroslava Jimmya Stanića dobila je svoj remake koji su izvela dva Jimmya, članovi obitelji Stanić. Riječ je o skladbi koju su 1996. godiner napisali Miroslav Jimmy Stanić i Borivoj Vincetić, a za ovu priliku su je aranžmanski prilagodili Stjepanu Jimmyju Staniću

'Vjerujem da će se ova jazz obrada pjesme svidjeti svima koji su je zavoljeli još devedesetih i onima koji vole jazz. Željeli smo je više prilagoditi mom stricu i njegovoj interpretaciji i mislim da smo dobili pravu 'feel good' pjesmu koju je dodatno začinio jedan od najboljih jazz pijanista, Matija Dedić', objasnio je Miroslav Jimmy Stanić te dodao:

'Mnogi zapravo niti ne znaju da mi je Stjepan stric. Oduvijek sam se divio njegovoj energiji i nadam se da sam naslijedio njegove dobre gene'. Inače, Stjepan Jimmy Stanić prošle godine objavio je live album 'Prolazi sve... Live @Zagreb'. Koncert u pratnji Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Josipa Cvitanovića održan je u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a Jimmy je uz svoju Barbaru izveo poznate hitove iz dugogodišnje karijere.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, Miroslav Jimmy Stanić glazbenu karijeru ostvario je u bendu Neki to vole vruće koji su popularnost osamdesetih i devedesetih godina ostvarili hitovima 'Medu moj i šećeru', 'Teška vremena', 'Jeans generacija' i ostalima. Iako su se Jimmy i Šomi u jednom razdoblju ostvarili i kao solo pjevači, zahvaljujući hitovima Neki to vole vruće i danas sve češće nastupaju zajedno.