NA PRVOM Spoju JE - PLAKALA

Dva desetljeća ljubavi: Omiljena TV detektivka obilježila veliki dan

30.08.2023 u 05:53

Bionic
Reading

Jedna je od najplaćenijih glumica u Hollywoodu, a proslavila ju je uloga detektivke Olivije Benson u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve'. Ona joj nije donijela samo popularnost, već i ljubav. Naime na setu je upoznala supruga Petera Hermanna

Mariska Hargitay objavila je na Instagramu sentimentalnu uspomenu s dana svog vjenčanja u čast godišnjice braka. Na fotografiji je možemo vidjeti kako pleše sa suprugom Peterom Hermannom.

'19 godina', napisala je Hargitay, inače kći slavne glumice Jayne Mansfield i bodibildera Mickeyja Hargitaya. Dodala je da je to 'najbolji ples njezinog života'.

Inače, par se upoznao kada je Hermann 2002. gostovao u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', a kemija između njih odmah se osjetila. Bila je nervozna pri njihovom susretu. Nakon što je završilo njegovo gostovanje u seriji, pozvao ju je na misu. Tada je glumica shvatila da je on muškarac za kojeg će se udati.

  • +4
Mariska Hargitay Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

'Otišli smo zajedno u crkvu i bilo je to kao da me udarila munja. Samo sam počela jecati. Peter je mislio da plačem jer sam bila dirnuta misom. Ne, to je bilo zato što sam bila izvan sebe od spoznaje da je on taj', ispričala je Hargitay.

RAJ U NEW YORKU

Zavirite u predivan dom omiljene televizijske zvijezde

Pogledaj galeriju

Nakon dvije godine veze, 2004., vjenčali su se u Santa Barbari. U lipnju 2006. dobili su sina Augusta Miklosa Friedricha, a u travnju 2011. par je proširio svoju obitelj i posvojio kćer Amayu Josephine.

Dva desetljeća kasnije i dalje su privrženi jedno drugome. Oboje su svojedobno izjavili da su ih upravo smijeh i veselje uvijek držali na okupu.