UVIJEK ZABAVNA

Dunja Mazzocco Drvar simpatičnom objavom na društvenim mrežama najavila kakvo nas vrijeme čeka: 'Stvarno je svima već dosta kiše'

26.05.2019 u 21:52

Bionic
Reading

Poznata hrvatska meteorologinja uvijek svoje fanove razveseli svojom duhovitom osobnošću i istančanim smislom za humor. Ovog puta poslala je šaljivu poruku putem svojih profila na Twitteru i Facebooku. Dunja Mazzocco Drvar osvrnula se na to hoće li nas ovih dana ponovo zasuti kiša ili dolaze sunčani dani koje mnogi priželjkuju, a za tportal je dodatno pojasnila prognozu

'Ako ste ovih manje-više suhih dana morali pokositi vrtove, livade, igrališta. Ne brinite se, izrast će opet. In no time. S hashtagom je najavila 'kiša će', napisala je pored simpatične ilustracije stripa, Dunja Mazzocco Drvar. Njezini pratitelji su se u komentarima zafrkavali da ih je 'strah što već treći dan nema kiše', te poručili da ih nije utješila s tom objavom.

'U prvih 25 dana svibnja dobili smo u cijeloj zemlji više kiše od uobičajenog, po negdje čak i tri puta više od prosjeka. Sudeći prema porukama koje dobivam svakodnevno i komentarima na svoje objave na društvenim mrežama, ne samo da su iznenađeni ovakvim svibnjem, nego je stvarno svima već dosta kiše. Jedva smo dočekali dva suha dana da možemo pokositi vrtove i polja, a sad je opet izvjesno da će u iduća tri dana ponovno prilično uporno kišiti. Time će se svibanj sasvim sigurno svrstati među vrlo kišne, čak i iznimno kišne, rekla nam je.

Omiljena meteorologinja referirajući se na današnji izborni dan u kasnijoj objavi na Facebooku je poručila: 'Zanimljivo, ovako hladan i kišovit svibanj imali smo posljednji put prije 5 godina, baš kad smo posljednji put glasali za Europu. I, da, to jedno s drugim nema baš nikakve veze!'.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX