PLJUŠTE OPTUŽBE

Duhovi iz prošlosti ne prestaju ih proganjati: Posluga tvrdi da je Meghan Markle bila nemoguća, a princa Harryja naziva njenim 'taocem'

06.03.2021 u 17:52

Bionic
Reading

Uoči velikog intervjua koji je kraljevski par dao Oprah Winfrey, a koji će biti emitiran u nedjelju, prošlog tjedna se ponovno potegla priča o teškoj naravi Meghan Markle i njezinom drskom odnosu prema osoblju palače. Nakon što su se u javnosti pojavile ozbiljne optužbe za mobing koji je Meghan navodno vršila nad zaposlenicima, sada je poznato i mišljenje osoblja o vojvotkinji i njenom odnosu prema princu Harryju

Ova je tema postala glavna vijest u medijima nakon što je bivši djelatnik opisao princa Harryja i Meghan Markle kao 'nečuvene zlostavljače', a drugi je pak izvor tvrdio kako je na meti vojvoda od Sussexa često bila Samantha Cohen, osobna tajnica kraljevskog para.

Ovi su napisi izvukli kosture iz ormara i ponovno pokrenuli razglabanje o Meghaninoj teškoj naravi, zbog koje je trpio cijeli britanski dvor, ali i princ Harry. Portal Page Six piše kako je osoblje palače Harryja među sobom nazivalo 'taocem'. Bilo je to uoči njihova vjenčanja 2018. godine, kada je Meghan počela pokazivati svoje pravo lice.

Ovaj nadimak Harry je stekao nakon svih drama koje je Meghan priredila za vrijeme priprema oko vjenčanja. Cijela palača brujala je o incidentu s tijarom koji se dogodio nekoliko dana prije vjenčanja. Bivša glumica je pobijesnila kada je shvatila da za probnu frizuru ne može posuditi tijaru koju je planirala nositi na dan vjenčanja pa se za pomoć obratila Harryju.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Kraljičina najbliža pomoćnica, Angela Kelly, princu je pokušala objasniti kako je riječ o vrlo skupocjenom komadu nakitu koji se ne može isporučiti u tako kratkom roku. Upravo su njezini prohtjevi prelili čašu i samoj kraljici Elizabeti koja je odlučila tome stati na kraj.

Kraljica se umiješala nakon što je nezadovoljnoj Meghan rečeno da joj ne mogu izraditi tijaru optočenu smaragdima kako je prvotno željela, iz razloga što je porijeklo dotičnog dragog kamenja nepoznato. Meghan je na koncu nosila tijaru izrađenu od dijamanata i platine koju je za nju izabrala sama kraljica.

Prema knjizi reportera Richarda Jobsona princ Harry je burno reagirao na činjenicu da njegova draga ne može dobiti tijaru koju si je zamislila, pa je osoblju napomenuo - 'Što Meghan želi, to i dobije'.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Osoblje tvrdi da je Meghanino nezadovoljstvo svakim danom bivalo sve veće. 'Stalno je tražila razloge da kaže kako je izostavljena. Tražila je dramu od samog početka', rekao je izvor za The Telegraph.

O Meghaninoj teškoj naravi naveliko se pisalo proteklih godina. Nije se slagala ni sa šogoricom Kate Middleton, a sve je navodno započelo svađom braće, nakon što je princ William iskazao zabrinutost Harryjevom ishitrenom odlukom da zaprosi Meghan.

Kate je bila prestravljena kad se Meghan izderala na člana njezina osoblja, što je bio početak razgovora o odlasku iz Kensingtonske palače. Bivši zaposlenik palače tvrdio je ranije kako je Meghan s jedne strane željela biti poput Diane, narodne princeze, a s druge da se trči oko nje kad ona pucne prstima.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

S gledišta mnogih zaposlenika palače, ona je bila dominantan partner u braku, što se odrazilo i na odnos s osobljem, koje joj je već nekoliko tjedana nakon preseljenja na dvor dalo nimalo laskave nadimke: 'Me-Gain' (gleda samo svoju korist), 'Duchess of Difficult' (Vojvotkinja od teškoća)', pa čak i ' Di 2 'ili' 'Di Lite'.

Veliki intervju Meghan i Harryja u kojem će Oprah Winfrey otkriti sve o preseljenju u SAD i odluci da započnu samostalno privređivati za svoju obitelj, kao i o odnosu s članovima kraljevske obitelji, bit će imitiran u nedjelju, a CBS je za intervju platio sedam milijuna dolara. Kolika je zainteresiranost za ovaj dugoočekivani intervju govori podatak da će CBS svakih 30 sekundi reklama u pauzama od intervjua oglašivačima naplatiti 325 tisuća dolara.