USPJEH DUGUJE I RODITELJIMA

Dua Lipa: Od majke je naslijedila ljepotu, a od oca glazbene gene

01.03.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Britanska pjevačica, kantautorica i model kosovskog podrijetla izgleda fenomenalno to je već svima poznato. Dua Lipa itekako vodi računa o outfitu, javnost osvaja svojim dobro osmišljenim stylinzima, ali čini se i da joj je prirodna, rasna ljepota jednostavno u genima

Glazbene afinitete Dua Lipa od malih nogu razvila je uz pomoć svog oca, koji je u mladosti bio jedan od najpoznatijih rokera na području Kosova. Već sa 14 godina snimila je nekoliko cover pjesama Christine Aguilere, Nelly Furtado.  

Zbog kćerinih uspjeha i otac Dukagjin Lipa je sve popularniji, a njegov Instagram svakodnevno počne pratiti sve veći i veći broj pripadnica nježnijeg spola koje mu ostavljaju laksave komentare ispod fotografija. No i majka pjevačice Anesa Lipa je prava ljepotica.

I dok je nekad bila crnka, danas je ta 45-godišnja Kosovka, direktorica u turizmu - plavokosa, nosi kraću frizuru, umjeren make up, prati modu i odijeva se mladenački pa izgleda poput starije sestre svojih kćeri Due i Rine. Na Instagramu ima više od 43 tisuće pratitelja i često objavjuje fotografije s obitelji. 

Kad je Dui bilo 13 godina, njezin otac odlučio je da se obitelj vrati u domovinu. Dua je i na Kosovu nastavila sanjati o svjetlima svjetskih pozornica, a s 15 godina je nagovorila roditelje da je puste natrag u London, gdje je pohađala prestižnu umjetničku školu Sylvia Young Theatre, stanovala kod prijatelja i uzdržavala se konobareći u restoranima i noćnim klubovima. 'Uvijek ću biti zahvalna mojim roditeljima što su me pustili da se osamostalim. Mamu je brinulo jedino da budem sita i čista. Bez svoje obitelji ne bi uspjela postići sve ovo što imam danas', izjavila je ranije slavna pjevačica.

#manhattan #beautifulday #magictouch 📸✨@fadilberisha

A post shared by ANESA LIPA✨ (@anesalipa) on

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia