prijatelji s a-liste

Druži se samo s poznatima: Otkad je Taylor Swift tako dobra sa svim slavnima?

04.10.2023 u 06:35

Bionic
Reading

Iako je u javnosti prisutna već desetak godina, čini se da je u posljednje vrijeme Taylor Swift prisutnija no ikad. Njezina turneja postiže nezapamćene uspjehe, a njezin privatni život ispunjen je svakodnevnim izlascima s poznatim prijateljima. Na listi njezinih prijatelja nalaze se neka istaknuta imena iz svijeta šoubiznisa, a mnogi se pitaju kad je imala vremena stvoriti tako čvrste veze

Plavokosu pjevačicu mnogi još uvijek ne doživljavaju kao jednu od najuspješnijih glazbenica današnjice, premda je osvojila brojne nagrade i njezini hitovi vladaju glazbenim ljestvicama diljem svijeta. Aktualna turneja Taylor Swift postiže nezapamćene rezultate, entuzijastična publika uzrokovala je manji potres na koncertu koji je održala, a njezine američke koncerte posjetili su i brojni poznati te su primijećeni na tribinama kako uživaju na njima.

Iako je počela kao pjevačica teen hitova, uz njezinu su glazbu odrastali milenijalci te danas rado odlaze na njezine nastupe. Među njima se nalaze i neke zvijezde, s kojima se pjevačica sprijateljila te formirala vrlo elitan krug bliskih prijatelja.

U posljednje se vrijeme druži s najvećim zvijezdama, a na TikToku su vrlo popularne objave koje ismijavaju činjenicu da je jedan od najuspješnijih NFL sportaša Travis Kelce sada još popularniji upravo zahvaljujući Swift.

  • +7
Taylor Swift s poznatim prijateljima Izvor: Profimedia / Autor: Dustin Satloff / Getty images / Profimedia

Na Kelceovu posljednju utakmicu Swift je pozvala bliske prijatelje, što se ljubiteljima sportskih događanja nije naročito svidjelo jer je velika pozornost bila usmjerena na tribine, a ne na stadion.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Iako nije jasno kada su se upoznale, Swift je 2015. godine otkrila da bliska s Blake Lively podijelivši snimku sa zajedničkog druženja u tematskom parku Warner Brosa, Movie Worldu, u Queenslandu tijekom australskog dijela njezine turneje '1989.'.

Već tada je glumica bila u braku s Ryanom Reynoldsom, a troje prijatelja danas su nerazdvojni. Zajedno provode slobodno vrijeme, a njihov posljednji javno zabilježen izlazak bio je odlazak na utakmicu u New Jerseyju ovog vikenda, kada su sa Swift podržali Kelcea.

Uz to, u ljeto 2020. Lively i Reynolds dali su popularnoj pjevačici izuzetnu čast da svijetu otkrije nadimak njihove kćeri u pjesmi 'Betty'. Našla se na njezinom osmom studijskom albumu 'Folklore', a obožavatelji su brzo shvatili o čemu govori nakon što su čuli imena drugih dviju kćeri u njoj.

Reynolds je ranije otkrio da njihova djeca nisu imala pojma da je Swift poznata: 'Mislim da je za njih najuzbudljivije to što su dugo mislile da je Taylor samo teta, prijateljica mame i tate koja im je vrlo, vrlo bliska, gotovo obitelj. A onda su jednog dana otišle na koncert i rekle: 'Ohhhhh, ovo nije hobi.''

Hugh Jackman

Odnedavno single glumac pridružio se popularnoj pjevačici na tribinama, a zajednički prijatelj Reynolds svakako je spojka koja će organizirati njihova druženja u budućnosti.

Iako su mnogi mislili da je Swift s Jackmanom povezao kanadski glumac, njihovo prijateljstvo zapravo i nije nova stvar.

Upoznali su se prije devet godina, točnije 2014., kada je Swift otišla gledati australskog glumca u predstavi 'The River' na Broadwayu. Nakon što je uživala u predstavi, pozvana je iza pozornice da upozna zvijezdu, a on je podijelio njihovu fotografiju na Instagramu te napisao da je sretan što je vidio popularnu pjevačicu.

Iako je to bila njihova prva zajednička fotografija, moguće je da su se upoznali i ranije, i to na setu filma 'Les Misérables' iz 2012., u kojem je Swift trebala imati ulogu.

Sophie Turner

Mnogim ženama je to nezamislivo, ali Sophie Turner i Swift pravi su primjer toga da 'bivša' i (donedavno) 'sadašnja' djevojka mogu biti bliske prijateljice. Pjevačica se sprijateljila s Turner 2019. godine na kauču u emisiji 'The Graham Norton', a obje su gledale blagonaklono na Joea Jonasa kao njihovu poveznicu.

Turner se tada tek vjenčala s Jonasom, s kojim je Swift bila u vezi 2008., kada je imala 18 godina, prije nego što je navodno prekinuo s njom u kratkom telefonskom pozivu.

  • +3
Sophie Turner i Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim čini se da je posljednjih tjedana njihovo prijateljstvo ojačalo pa je u teškom razdoblju rastave braka Swift odlučila pružiti javnu podršku prijateljici, koju mediji optužuju da je uništila četverogodišnji brak s članom benda Jonas Brothers.

Neki tvrde da je to prijateljstvo nešto što Swift čini iz koristi kako bi privukla pozornost medija, no činjenica je da je Turner oduvijek na društvenim mrežama deklarirana kao 'ponosni swiftie'.

Prijatelji koji nisu bili na utakmici

Osim Turner, Jackmana, Lively i Reynoldsa, na utakmicu sa Swift došli su Disneyjeva zvijezda Sabrina Carpenter, Antoni Porowski te filmski redatelj Shawn Levy, ali neki bliski prijatelji izostali su s ovog okupljanja, čini se, vrlo bitnog popularnoj pjevačici.

Njezina najbolja prijateljica Selena Gomez nije navijala s njom na tribinama, ali poznato je da su Swift i Gomez već godinama vrlo bliske te da jedna drugoj često pružaju javnu podršku. Upoznale su se 2008., kada se Swift viđala s Jonasom, a Gomez su povezivali s Nickom Jonasom. Romanse nisu urodile plodom, a djevojke su postale dobre prijateljice.

Gigi Hadid još je jedna od njezinih bliskih prijateljica, a prvi su put zajedno fotografirane u ožujku 2014. na partyju Vanity Faira nakon dodjele Oscara, uz Ireland Baldwin i Jaime King.

Od 2012. godine, kada su surađivali na pjesmi 'Everything Has Changed', bliska je i s pjevačem Edom Sheeranom, a on je izjavio da se osjeća kao da je Swift jedna od rijetkih osoba koje ga uistinu mogu razumjeti. U ljeto 2019. godine, kada se odvijala drama sa Scooterom Braunom, obožavatelji su kritizirali Sheerana jer nije odmah stao u njezinu obranu, no on je tada još jedanput pokazao da njihovo prijateljstvo nije zasnovano na medijskoj slici, već da je u pitanju iskren odnos. 'Razgovarao sam izravno s njom, kao što uvijek činim', odgovorio je na prozivke.

ZAJEDNO NA VEČERI

Baš svi žele biti prijatelji Taylor Swift; druženje s megazvijezdom postalo je stvar prestiža

Pogledaj galeriju