JAVNO OBRAĆANJE

Drew Barrymore progovorila o tome kroz što je prolazila nakon razvoda

05.04.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Ako mislite da bogati i slavni ne prolaze kroz teške trenutke tijekom razvoda, prevarili biste se. Jedino se rjeđe odlučuju progovoriti o tome za javnost, želeći zadržati svoju intimu za sebe. Nakon Jennifer Aniston i Kate Hudson, o svom je razvodu javno progovorila Drew Barrymore

Ova godina, iako je tek praktički započela, bila je prepuna razvoda i prekida u Hollywoodu - od Jennifer Aniston i Justina Therouxa pa sve do Channinga Tatuma i Jenne Dewan, koji su ovih dana objavili da se rastaju nakon devet godina braka.

I dok mnogi misle kako bogati i slavni žive na svojem 'oblačiću' daleko od briga i problema te da im ovakve stvari ne utječu na živote, to baš i nije tako. Mnogi od njih često potraže i pomoć stručnjaka kako ne bi zapali u depresiju zbog razvoda.

  • +12
Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Onaj trenutak kada shvatiš da više ne funkcioniraš s osobom koju voliš je užasno težak', otkrila je svojedobno Kate Hudson nakon razvoda, a svoje mišljenje dala je i Jennifer Aniston: 'Postoje nekoliko faza tuge. No uvijek je tužno kada nečemu dođe kraj, a ukoliko se ne suočiš s tugom, ona će te zasigurno naći i bit će ti još teže.'

Posljednja u nizu poznatih glumica koje su javno progovorile o svemu kroz što su prolazile zbog razvoda je i 43-godišnja Drew Barrymore. Ona se od Willa Kopelmana, s kojim ima dvoje djece, rastala 2016. godine. Kako je rekla, iz depresije se izvukla zahvaljujući ulozi u Netflixovoj seriji 'Santa Clarita Diet', iako, kako je rekla, u to vrijeme nije željela glumiti.

'U stvarnosti, povukla sam se na nekoliko godina jer je jedino što sam željela bilo odgajati svoju djecu. No onda se sve to dogodilo u mom životu - rastala sam se od njihovog oca i to je bio jako težak period za mene. Iskreno, bila sam u groznom stanju i onda se pojavio taj scenarij. Kroz glavu mi je prošlo: 'Mislim da sada nije dobro vrijeme za to', i, ironično, mislim da mi je upravo on pomogao da naučim životnu lekciju', rekla je za NBC Drew Barrymore.