'ZVIJEZDE PJEVAJU' TREĆI PUT

Drele zamolio da se prestane isticati njegov seksipil

21.02.2009 u 13:30

Bionic
Reading

Zvijezde i njihovi pjevački mentori predstavili su treću sezonu glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju' koji počinje 14. ožujka na HTV-u

Osam natjecateljskih parova koji će svake subote do finala 2. svibnja zabavljati gledatelje jučer je predstavljeno na Prisavlju.

Davor Dretar Drele
svoje će pjevačke mogućnosti pokušati ostvariti uz Zoricu Kondžu, a na konferenciji za novinare je zamolio gledateljstvo da ovaj put više pažnje obrati na njegove glasovne sposobnosti, a manje na njegov seksipil, prenosi Jutarnji list.

Pjevačica Ivana Kindl pokušat će istrenirati glumca Duška Modrinića, a Natali Dizdar Dražena Čučeka. Giuliano je za partnericu dobio Dolores Lambašu, a Marko Tolja glumicu Kristinu Krepelu. Voditeljica i urednica HTV-ovog Dnevnika Katja Kušec zapjevat će s Đanijem Stipaničevim, a HTV-ov novinar Mihovil Horvat s Marijom Husar. U ulozi pjevačice debitirat će plesačica Tamara Despot uz pomoć Ervina Baučića

Urednici Zabavnog programa nisu imali prigovora na žiri, pa će se on i ove godine pojaviti u sastavu Ksenija Erker, Martina Tomčić, Husein Hasanefendić i Rajko Dujmić, a show će, kao i dosad, voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić.