sretne vijesti

Dražen Zečić postao je djed: Njegova kćer rodila je dječaka

01.08.2022 u 22:59

Bionic
Reading

U domu pjevača Dražena Zečića vlada slavljeničko raspoloženje. Naime, Zečić je postao djed, a vijest da će postati djed objavio je u svibnju ove godine

Glazbenik Dražen Zećić postao je djed, piše Dalmatinski portal. Navode kao kako je njegova kćer splitskom KBC-u rodila dječaka. Beba i majka su dobro, a porod je prošao u redu.

Inače, pjevač je sretnu vijest da će postati djed podijelio sa javnosti u svibnju. Tada je rekao da je njegova kći Mija trudna te da joj je očekivani termin u srpnju.

'Svi su dobro, jesam već djed, vidi mi glave, star sam, ali uskoro ću postati i službeno! Za mene je to novo nešto i trema je i iščekivanje. Svi mi pričaju o tome, prijatelji mi pričaju koji su to doživjeli, ali ne mogu vam o tome pričati kad još nisam, ali razgovarat ćemo o tome ako Bog da zdravlje kad se to dogodi,' rekao je Zečić o dolasku prinove u obitelj za In Magazin povodom predstavljanja novog studijskog albuma 'Srce moje iz bitaka sto'.

Popularni glazbenik sa suprugom Boženom ima još troje djece; osim Mije, imamu i kćer Antoniju te sina Petra. Djecu smatra svojim najvećim blagoslovom, a supruga mu je najveća podrška, a privatnost obiteljskog života dobro čuva od očiju javnosti.