STIGLA JE ALBA

Oglasio se i novopečeni djed Tonči Huljić pa otkrio detalje: 'Hana je bilo jako pribrana i hrabra'

18.07.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Šest dana prije predviđenog termina poroda, u nedjelju 17. srpnja oko 18 sati, u splitskom se rodilištu rodila djevojčica kojoj su ponosni roditelji Hana Huljić Grašo i Petar Grašo dali posebno ime - Alba. O rođenju prve unučice raspričao se i novopečeni djed Tonči Huljić

Kako je već jučer, nedugo nakon poroda otkriveno, malena Alba Grašo rodila se carskim rezom, a pri porodu je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara. U trenutku kada je Hana Huljić Grašo završila u splitskoj bolnici na porođaju, njezin je suprug, pjevač Petar Grašo taman sletio na zagrebački aerodrom iz Makedonije, gdje je imao koncert, nakon čega je požurio prema Splitu kako bi prvi puta vidio svoju kćerkicu.

Kada su se emocije malo slegle i kada se nazdravilo rođenju Albe Grašo, Tonči Huljić dao je izjavu za Večernji list, u kojoj je otkrio kako ih je dolazak malene Albe ipak malo iznenadio, budući da su je, po planiranom terminu, očekivali tek za šest dana.

'Sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni', rekao je za Večernji list Huljić i dodao kako su se Grašo i Hana uanprijed dogovorili o imenu djeteta.

  • +3
Hana Huljić Grašo i Tonči Huljić - Misa Mediterana Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Tako je odlučeno da ukoliko se rodi djevojčica, da će biti Alba, što na latinskom znači bijelo ili svjetlo, dok je u talijanskom i španjolskom zora i izlazak sunca, a Grašin otac je Zoran, pa je i tu poveznica. Da je stigao dječak zvao bi se Tonči po Grašinom djedu, ali i po samom Tončiju Huljiću.

Kako je otkrio, velika fešta tek se sprema za sve prijatelje i drage ljude kako bi odjednom proslavili i vjenčanje i rođenje bebe. 'Mi nismo obitelj od nekih velikih slavlja, ali ovo je nešto što nam srce stvarno želi!'