ZBLIŽAVANJE JAKOVA I LARE

Dramatično vjenčanje Mije i Vuksana

08.03.2012 u 22:09

Bionic
Reading

Vuksan će na dan vjenčanja svojoj odabranici Miji dati i jedan sentimentalni dar koji će je oboriti s nogu

Ove nedjelje gledatelji u 'Larinom izboru' imaju priliku vidjeti kako se činom vjenčanja proslavlja velika ljubav Larinih

roditelja -  Vuksana i Mije. No na velikom slavlju dogodit će se i jedan nemili događaj. Prisjetimo se, Vuksan je Miju ostavio jako davno ne znajući da ima kćer Laru, no nakon dugo godina izbivanja on je napokon pronašao svoju davno izgubljenu obitelj.

Ponovnim susretom vratio je i svoju veliku ljubav. Vuksan će na dan vjenčanja svojoj odabranici Miji dati i jedan sentimentalni dar koji će je oboriti s nogu. No dogodit će se i tragičan ishod nakon što će Vuksanu jako pozliti. S obzirom na njegovu bolest, ovaj napadaj neće proći bez posljedica.

Vidjet ćemo veliki oproštaj Mije i Vuksana, ali i emotivni trenutak ponovnog zbližavanja Jakova i Lare, barem na trenutak. Hoće li se napokon ispuniti Vuksanova velika želja da Jakov i Lara ponovno budu zajedno i ne prestanu se boriti za svoju sreću, vidjet ćemo tek u daljnjim nastavcima serije. Lara će tek sada doznati koliko je njen otac bolestan i koliko dugo je skrivana ova tužna činjenica.