SVE OČI SU BILE UPRTE U NJIh

Dragan Bjelogrlić sa suprugom u javnosti; nazivaju je 'srpskom Monicom Bellucci'

17.01.2024 u 13:32

Bionic
Reading

U Beogradu je u utorak navečer održana premijera filma 'Nedjelja' koji je rađen po motivima života pjevača Džeja Ramadanovskog. Posebno je bio popraćen dolazak slavnog redatelja i glumca. Njegov sin Aleksej Bjelogrlić je dio filmske grupe, pa ga je došao podržati u njegovom novom glumačkom pothvatu

Dragan Bjelogrlić skoro je tri desetljeća u braku sa suprugom Majom Bjelogrlić. Svako njihovo zajedničko pojavljivanje izazove veliku pažnju. Ovog puta su se pojavili modno usklađeni što su svi primjetili, a okupljeni su umjesto u glavne glumce sve vrijeme gledali u njih.

Supruga legendarnog glumca i redatelja nema običaj pojvljivanja u javnosti, zato što se više ne bavi javnim poslom. Nekadašnja manekenka (inače po struci profesor engleskog jezika) svog životnog suputnika upoznala je na snimanju reklame za namještaj, a od tada su nerazdvojni. U braku su osim Alekseja (koji je odlučio poći očevim stopama i već ima iza sebe nekoliko uloga te studira na Fakultetu dramskih umetnosti) dobili i kći Miju, koja je odabrala politologiju i novinarstvo kao svoj životni put.

'Supruga je najzaslužnija što sam sačuvao obitelj. Glumci su skloni uzletu bez mnogo osnova, a ona je bila magnet koji me je držao na zemlji. Prave žene i jesu tu da vam ne daju da poludite', rekao je svojedobno Bjelogrlić.

Maja je prethodno živjela i radila u Beču i Parizu i krasila naslovnice čuvenih modnih magazina kao što su Elle i Marie Claire te nosila revije poznatih dizajnera. Jedno vrijeme je radila i kao prevoditeljica. U regiji je nazivaju 'srpskom Monicom Bellucci'.

  • +3
Dragan Bjelogrlić Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL