sukob ne prestaje

Christine traži paprenu alimentaciju, a Kevin Costner proziva ju za račune za plastičnu kirurgiju

29.06.2023 u 22:39

Bionic
Reading

Kevin Costner optužuje svoju uskoro bivšu suprugu Christine da traži alimentaciju koja daleko nadilazi potrebe njihovo troje djece

Nakon što je Christine podnijela zahtjev Vrhovnom sudu Kalifornije, glumac serije 'Yellowstone' nazvao je potraživanje svoje bivše partnerice za 248 tisuća dolara mjesečno 'vrlo prenapuhanim i neutemeljenim'.

'Preporučena mjesečna alimentacija za djecu na temelju Kevinovog bruto novčanog toka koji je dostupan za uzdržavanje iznosi 123.620 dolara', također je navedeno u sudskom dokumentu. . 'Pružanje maloljetnoj djeci više od najnužnijih potrepština ne zahtijeva pružanje apsurdne ekstravagancije osmišljene da primarno koristi uzdržavanom roditelju,' navodi se.

Inače, 68-godišnji glumac i 49-godišnja bivša dizajnerica torbica imaju troje zajedničke djece - Caydena, 16, Hayesa, 14, i Grace, 13.

Christine, koja ima pravo na nagodbu od 1,4 milijuna dolara prema uvjetima predbračnog ugovora, podnijela je svoj zahtjev ranije ovog mjeseca. Bivša dizajnerica torbica) traži ukupni mjesečni iznos od 248 tisuća dolara za sve troje djece.

U svom podnesku od 16. lipnja, Christine je navela da je brojka 'manja od iznosa potrebnog za održavanje uobičajenog načina života djece' i zatražila je da Costner također plati potpuni iznos poduke u privatnoj školi, izvannastavnih aktivnosti/sporta i troškova zdravstvene skrbi za njihove sinove i kćeri. U njezinom podnesku nije navedena nikakva potpora supružnika.

U svom odgovoru Costnerova strana ustvrdila je u sudskom dokumentu: 'Christine 60 posto tog iznosa preusmjerava na troškove kao što su privatni trener, troškovi kreditne kartice i njezine plastične operacije, bez ikakvog objašnjenja ili osnove. Djeca ne koriste usluge privatnih trenera, to je isključivo za Christine.

Glumac filma 'Polje snova' također je naveo da 'troškovi plastičnih operacija od 188.500 dolara mjesečno pripadaju Christine - ne djeci.' 'Christine bi trebala znati koji su troškovi kreditne kartice bili za nju, a koji za djecu, ali nije uložen ni minimalan napor da se oni točno raspodijele', dodaje se u podnesku.

Christine Baumgartner i Kevin Costner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Dok se Costnerova brakorazvodna bitka s Christine zahuktava, izvor za novo izdanje magazina People kaže da Costner 'želi zadržati što više može' dok njegova bivša traži dio bogatstva svog uskoro bivšeg supruga procijenjenog na 250 milijuna dolara. S druge strane njena strana tvrdi da je Costnerova neto vrijednost veća od 400 milijuna dolara.

Tvrdi da će joj novac pomoći da uspostavi "prikladno zasebno kućanstvo" kako bi se mogla iseliti iz kompleksa Santa Barbara, procijenjenog na 145 milijuna dolara, gdje su ona i glumac živjeli otkako su se vjenčali.

Kako navodi izvor blizak Christine, ona želi da im Kevin pruži ono na što su navikli. Njihov dosadašnji način života uključivao je putovanja privatnim zrakoplovima i posjete luksuznim hotelima.

U svom podnesku Christine je detaljno opisala Kevinov prihod (gotovo 20 milijuna dolara za 2022.), kao i troškove obitelji (6,6 milijuna dolara, uključujući 718 323 dolara na kreditnim karticama i više od 800 000 dolara u darovima).

Uzdržavanje za dijete koje Christine traži više je od šest puta veće od 38 tisuća dolara mjesečno koje je ponudio Kevin. Dvostruki dobitnik Oscara, koji se, prema izvoru, uopće nije želio razvesti, podnio je vlastitu tužbu tjedan dana kasnije.

  • +3
Kevin Costner, Christine Baumgartner Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON