NA YOUTUBE KANALU

Dosta joj je: Victoria Beckham odlučila pokazati svoje pravo lice

19.02.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Otkako se još 90-ih pojavila na sceni, Victoria Beckham imala je status 'uštogljene' osobe koja nema apsolutno nikakav smisao za humor. Desetljećima kasnije, danas modna dizajnerica, odlučila je pokazati svoje pravo lice, koje će iznenaditi mnoge

Iako je mnogi smatraju osobom koja se nikada ne smije, Victoria Beckham to je još jednom opovrgnula kada je nedavno proslavila desetu godišnjicu postojanja svog istoimenog modnog brenda s duhovitim videom u kojem je objavila neke od svojih modnih kombinacija, uz napomenu kako je njezin mikrofon, tijekom pjevačke karijere, ponekad bio isključen. Aludirajući time na ono o čemu se uvijek govorkalo - da je upravo Victoria Beckham najslabija karika Spice Girlsa, s najlošijim glasovnim sposobnostima, te da je članica samo zbog svog izgleda.

Korak dalje otišla je ovih dana snimivši još jedan duhoviti video u trajanju od sedam minuta, koji će danas biti prikazan na njezinom YouTube kanalu.

Victoria Beckham On The Road: New York Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Riječ je o kompilaciji u kojoj je je u sedam minuta najbolje opisan njezino posljednje putovanje u New York na predstavljanje njezine posljednje suradnje s Reebokom. Kako je najavila, ovoga puta njezini obožavatelji imati će napokon priliku vidjeti 'pravo lice' Victorije Beckham, kao i detalje iz njezinog privatnog života, a otkrivat će i neke 'tajne rituale' koje čini za ljepotu.

Iako bi se, zbog njezine uštogljenosti, reklo kako sve oko nje mora biti u savršenom redu, otvaranjem spavaće sobe u njujorškom hotelu The Mark, pokazala je da to nije tako. 'Moja soba je kao smetlište', rekla je pokazujući nepospremljen krevet, rastvoren kofer u kutu sobe, dok su po kupaonici kozmetičke torbice, pamučne blazinice i nebrojene bočice losiona, a potom otkriva ostatak 'kaosa'.

'Sada možete vidjeti čime izluđujem supruga, koji je čistunac. Istina je da ću sve našpricati sredstvom za dezinfekciju, no poznata sam po neurednosti. Zbog ovog bi David doživio napadaj panike', rekla je Victoria Beckham u videu te potom otkrila malu tajnu zbog koje njezina kosa uvijek ima nevjerojatan sjaj - četkica za zube.

Zapravo, kako je otkrio njezin stilist Ken Paves, nije riječ o pravoj četkici za zube, iako izgleda kao ona, nego o frizerskoj četkici kojom se 'neposlušne vlasi kose' dovodi u red i daje joj dodatni sjaj. Victoria Beckham u ovom je videu otišla toliko daleko da se svojim obožavateljima odlučila prikazati u 'pravom svjetlu', kako izgleda dok se sprem - pa je kosu odigla od lica sa špangama za kosu 'obučenim' u papirnate maramice.

  • +8
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je poznata po tome da je disciplinarana, kada je riječ o prehrani i konstantnoj dijeti, kao i popriličnom režimu za vježbanje, Victoria to krši kod problema s jet-legom. Tada poseže za bocom tekile Don Julio 1942, čija se cijena kreće oko 800 kuna.