STUDIO 45

Dopadljiv i zabavan talk show Antonije Mandić

14.02.2011 u 23:07

Bionic
Reading

Dugo najavljivan talk show Antonije Mandić 'Studio 45' u programu RTL 2 pokazao se kao vrlo pitkih 45 minuta s odličnom Antonijom koja definitivno ovime postaje prava domaća zvijezda talk showa

Najavljujući novi talk show u program televizije RTL 2, Antonija je najavljena sljedećim riječima: 'Proputovala je svijet, otkrivala nam najzanimljivije i najzabavnije priče s crvenih tepiha, filmskih setova, prenijela tajne poznatih svjetskih i domaćih glumaca i nakon sedam godina na terenu, novinarka i reporterka, Antonija Mandić odlučila je raspakirati kofere.'

Obećano - učinjeno. Antonija je kofere raspakirala u ponedjeljak navečer u prvom izdanju talk showa 'Studio 45' elegantno davši do znanja da je doista ispekla zanat tijekom proteklih godina reporterskog posla i da jako dobro zna kako se vodi intervju.

Samouvjerena, prirodna, bez treme u prigodnoj crvenoj haljini (Valnetinovo) i decentno našminkana, Antonija je ugostila Vahida Halihodžića, Stephana Macchia i Nadana Vidoševića s kojima je pretresla tri teme koje su, po njezinu mišljenju, obilježile ponedjeljak 14. veljače 2011. godine. Tako su, u vrlo opuštenu razgovoru, gosti prokomentirali stanje u hrvatskom nogometu s osvrtom na proslavu sto godina Hajduka, nezaobilazno Valentinovo i sveprisutan konzumerizam te novi spot Snoop Dogga u kojem se u više kadrova pojavljuje hrvatski dres s brojem devet, ali u sobi u kojoj se mota i puši džoint pa su se dotakli i lakih droga i imidža Hrvatske.

Nije da je netko bio posebno mudar ili posebno zanimljiv, ali su se, zahvaljujući Antonijinim pravovremeno postavljenim pitanjima, mogli čuti i vrlo zanimljivi odgovori kao i razmišljanja. Tako je Macchi zaključio da 'nismo gluplji od jednog džointa' zagovarajući legalizaciju lakih droga, Nadan se osvrnuo na ekonomsku političku situaciju naglašavajući da 'cijeli ekonomski model u zemlji treba mijenjati' uz izjavu 'samo jedna stvar u tuđim rukama raste', a Vaha je priznao da ne zna tko je Jelena Rozga (koja se spominjala kao oštra konkurencija Severini); za Severinu je čuo.

Posljednjih desetak minuta sjajno su legli kratki komentari gostiju na naslovnice sutrašnjih dnevnih novina odnosno 'Pregled sutrašnjeg tiska' što je dodatno začinilo ovaj vrlo dopadljiv i pitak talk show. Jest da je Macchi zvijezda RTL televizije, no bilo bi možda ipak bolje da je u prvoj emisiji Antonija ugostila i neku ženu umjesto njega i nije da nas je, kao što su najavljivali, posebno iznenadila svojim izborom gostiju, ali je činjenica da je 45 minuta talk showa prošlo vrlo opušteno pa čak i zabavno. Novi je talk show rođen i ako Antonija i njezina ekipa ovim ritmom nastave, o gledanosti ne bi trebali brinuti.