ODMARA NA BRODU

Domenica se skinula u kupaći kostim: Komplimenata nije nedostajalo, baš kao ni duhovitih komentara

21.06.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci o simpatičnoj Dalmatinki rado se i često priča, a kako i ne bi kada se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama', potom je bila vjenčana kuma Hani Huljić, a onda je najavila svoj koncert u zagrebačkoj Areni za 2030. godinu. Vjerujemo da ni sada neće biti ništa manje komentara, nakon što je objavila svoju fotografiju u bikiniju

Domenica Žuvela napokon je dočekala svojih pet minuta da ih može provesti i u okruženju koje najviše voli - na moru. Odjevena u jednodijelni kupaći kostim bez naramenica i zavodljivih izreza, Domenica je pozirala raspuštene duge, plave kose, na mreži koja se nalazi na katamaranu.

Pored nje ostavljen je šešir s tamnoplavom trakom i mašnom, a pjevačica je ostavila tek emotikon sidra kraj fotografije.

Nije trebalo dugo da se komplimenti krenu nizati. 'Prezgodna', 'Predivna' i pregršt emotikona srca našli su svoje mjesto ispod objave, a nije nedostajalo ni onih duhovitih. Tako joj je jedan pratitelj napisao: 'Predivno izgledaš, a koja kilica dobro bi došla', dok je drugi napisao: 'Više ti valjaju noge nego hrvatski proračun.'

Inače, Domenica Žuvela nedavno je sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje joj je plesni partner bio Alan Walme, a prije toga u medijima se spominjala zbog koncerta kojeg je zakazala u zagrebačkoj Areni 2030. godine.

  • +2
Hana Huljić i Domenica Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Na naslovnicama se Domenica našla i zbog svog prijateljstva s Hanom Huljić Grašo, kojoj je bila i vjenčana kuma.