VIŠE GA NE SKRIVA

Domenica otkrila dosad nepoznat detalj o njezinoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem

15.06.2022 u 16:54

Bionic
Reading

Nedavno je mlada pjevačica oduševila svojim plesnim umijećem u 'Plesu sa zvijezdama'. Za vrijeme showa doznalo se da je u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem, a sada je ispričala neke detalje o njihovom odnosu

'Ma mi smo već jako dugo u vezi. Oboje smo s otoka. Nisam htjela da smo previše u medijima jer on nije javna osoba i to nam je bio neki početni dogovor kad smo krenuli da ne moramo dijeliti taj neki teret javnog života. Uspjela sam prvih pet godina, koliko sam već na estradi, ali pokušala bih i dalje biti što tiša o tome', izjavila je Domenica za Story.

Priznala je da se cijeli život poznaju. Ljubavni život mlade Dalmatinke već neko vrijeme intrigira javnost, a znatiželju je još više raspirila za vrijeme natjecanja u 'Plesu sa zvijezdama' kada je obznanila da je u sretnoj vezi. Inače, pjevačica jenajbolja prijateljica s Hanom Huljić koja će uskoro roditi prvo dijete, a kojem se Domenica posebno raduje.

'Imam puno prijateljica koje su postale mame, ali s obzirom na to da mi je Hana najbolja prijateljica ovo je malo drugačije. Imam osjećaj da ćemo se svi tući oko bebe', nasmijala se i otkrila da se dosad suzdržavala kupovati poklone za djevojčicu, no nije mogla odoljeti kupiti joj knjigu s njezinim imenom.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL