'LITO IDE MALA'

Domaće ljepotice pokazale mišiće i otkrile kako se pripremaju za ljetne dane

30.05.2019 u 06:30

Bionic
Reading

Premda bismo po prognozi to teško mogli reći, najtoplije godišnje doba uskoro dolazi. Mnogi se već tjelovježbom itekako pripremaju kako bi s ponosom na plaži mogli pokazati svoje isklesano tijelo. Među njima su i brojne poznate Hrvatice, koje su odavno shvatile koliko je važno redovito vježbanje, kako za zdravlje, tako i za njihov izgled. One tjedan bez intenzivnih treninga više ne mogu ni zamisliti

Već dulje vrijeme redovite su gošće u raznim gradskim teretanama, pilates i joga studijima te su posvećene raznolikim oblicima vježbanja. Teško da svoju svakodnevicu, unatoč dnevnima obvezama, mogu zamisliti bez fizičke aktivnosti i zdrave prehrane. Naše poznate dame svakodnevno dokazuju koliko se trude zadržati zavidnu liniju.

Marijana Batinić za ljetne dane sprema se, među ostalim, vježbajući u Maksimiru. Objavila je više simpatičnih videosnimaka te je svojim fanovima priznala da ne voli trčanje i da je ovisnica o bombonima.

  • +14
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić ima zanimljiv način za postizanje dobrog izgleda. Pohvalila se uređajem koji stimulira trbušne mišiće i pomože pri oblikovanju six packa na brz način. 'Kao djevojka igrala sam rukomet i odbojku, a u grupi Colonia otkrila sam novu ljubav - ples. Odnedavno odlazim u teretanu triput na tjedan, a treninge je za mene osmislio Neven Ivić, inače Colonijin plesni koreograf. Nakon vježbanja slijedi opuštanje uz vrhunsku masažu', izjavila je ranije zgodna inženjerka elektrotehnike.

Ana Gruica Uglešić bavi se pilatesom, jogom, plesom i boksom. Nekada zna u jednom danu odraditi i po dva treninga. Rijetko joj se dogodi pokoja pauza zbog obveza, ali se uvijek prisili vratiti treningu.

'Trudim se zdravo hraniti, zdravo kuhati, no užurbani život i hedonizam su nekad jači. Vjerujem da bih imala dvostruko bolje rezultate u izgledu da sam u prehrani vrhunski disciplinirana kao i u treningu. Ali, opet, kakav je to život u kojem se ne može popiti čaša vina i pojesti malo pršuta? Važnije je mentalno zdravlje, nego savršeno tijelo', priznala je ranije bivša Miss Dalmacije i fitness trenerica.

Jedna od najljepših Hrvatica Bojana Gregorić Vejzović često pokazuje kako vježba. Odlazi u teretanu dvaput tjedno, no češće pred ljeto, te je priznala da je po tom pitanju pravi kampanjac. 'Imam prijateljicu koja je fitness trenerica i s mojom Katarinom sve je zabavnije, a i godina proizvodnje čini svoje pa se još uvijek pokušavam oduprijeti onome što nam gravitacija radi. Nemam problema s kilažom pa se moji treninzi ne sastoje od izmaranja, već tonus mišića pokušavam održati vježbama snage i utezima', izjavila je ranije glumica.

  • +11
Fashion Guru: Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Udovica kralja funka Danijela Dvornik često se voli pohvaliti svojim uspjesima iz teretane. U jednoj od svojih zadnjih objava iz omiljenog vježbališta pohvalila se kako joj kilogrami padaju 'brzinom kornjače', ali da joj zato mišićna masa raste, centimetri se smanjuju, a tijelo joj se mijenja naočigled, pogotovo ramena i torzo.

Nives Celzijus naporno vježba da bi ostala fit. Za razliku od ostalih, ona u teretanu ne ide, već više voli vježbati kod kuće. Kako je sama sebi seksi dok vježba (ili dok kuha), često se fotografira i to objavljuje na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Nives Celzijus (@nivescelsius_81) on