svestrana umjetnica

Domaća glumica osim po filmskim i kazališnim ulogama uspješna je i u - motorističkom svijetu, a završila je istu školu kao Brad Pitt

14.09.2020 u 22:22

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako je vrsna u glumi, da je njezina velika ljubav jahanje, no malo tko je znao da je Jasna Palić, glumica zagrebačkog kazališta Komedija, uspješna i u moto svijetu. Otkrila je kako se našla u svijetu brze vožnje, kako su na maminu novu strast reagirali kćer Mara i sin Mate, a ispričala je i kako je završila u školi koju je pohađao i američki glumac

'Potaknuta drugim događajima u svom životu, odlučila sam položiti vozački za motor. Nisam ga znala ni upaliti', prisjetila se kroz smijeh Jasna Palić za 'RTL Exkluziv'. Glumicu su nedavno vještina i ljubav prema motociklima dovela i do postolja na prvenstvu Zagreba i Hrvatske u moto slalomu.

'U ukupnom ženskom poretku osvojila sam drugo mjesto i pehar. Moj prvi u životu', pohvalila se. Dodaje kako se žene u toj disciplini nikad nisu natjecale. 'Nemaju žensku ligu tako da smo se natjecale s muškarcima i osvojile dobre rezultate. Jako smo ponosne', ističe glumica. Podršku su pružili njezin nevjenčani suprug te prijateljica i njezin suprug. 'Živim po sistemu 'tko nije probao, nije znao' pa sam probala i vidjela da mi to ide', ističe.

View this post on Instagram

Ja sam to danas položila!!! Samo nek se zna! ♥💪 #nikadnijekasno

A post shared by Jpp Jpp (@jasna_palic_picukaric) on

U Njemačku se uputila u školu 'Enduro Park Hechlingen', istu kakvu je svojevremeno završio i slavni američki glumac, inače veliki ljubitelj motora, Brad Pitt. 'Poželjela sam učiti off road vožnju i otišli smo u ondje u enduro školu. Tamo sam se zaljubila u enduro vožnju', otkrila je Jasna Palić koja je završila je i Školu zavoja i sigurne vožnje na Grobniku te kratku školu motocrossa kod Danka Braima, višestrukog seniorskog prvaka Hrvatske u motocrossu.

Jasna se trideset godina bavi jahanjem, a to joj je kaže, pomoglo kod savladavanja motora.

'Već dugi niz godina imam konja. Nije mi neobično vladati s nečim ogromnim, neposlušnim i velikim. To je disciplina koju sam naučila tako da mi je ravnoteža koju sam stekla na konju puno pomogla u vožnji motora. Djeca, kćer Mara i sin Mate su joj rekli da nije normalna kad su čuli da će voziti motor. 'Nekako sam im objasnila da sam odrasla i da kad si odrastao i imaš toliko godina možeš biti pametan i reći: 'okej probala sam i ne ide mi, a možeš reći: 'Okej probala sam, sviđa mi se, idem dalje', smatra glumica koje se mnogi sjećaju po ulozi u filmu 'Posljednja volja' i roli trač-novinarke u TV serijalu 'Jel’ me netko tražio', ali i showu na Novoj TV 'Tvoje lice zvuči poznato'.

View this post on Instagram

Skippy ☀️

A post shared by Jpp Jpp (@jasna_palic_picukaric) on