PROVALA U LONDONU

Dok su Beckhamovi odmarali u prizemlju svoje vile, lopovi su se na katu 'počastili' stvarima vrijednima tisuće funti

31.03.2022 u 11:06

Bionic
Reading

U provali u luksuzni dom Davida i Victorije Beckham u zapadnom Londonu ukradene su stvari vrijedne 'tisuće funti'. Vjeruje se da se provala u kuću bračnog para u Kensingtonu dogodila kasno navečer 28. veljače dok su Beckhamovi bili u njoj sa svojom 10-godišnjom kćeri

Prema pisanju britanskog The Suna, provala nije otkrivena sve dok se 17-godišnji sin Beckhamovih, Cruz Beckham, nije vratio kući iz noćnog provoda i pronašao razbijen prozor i opljačkanu spavaću sobu.

Glasnogovornik londonske policije potvrdio je medijima da su policajci 1. ožujka oko ponoći odgovorili na dojave o provali u kuću na području W11 u Kensingtonu.

Dodao je kako je prijavljeno da je nekoliko predmeta otuđeno. Još uvijek niti jedna osoba nije uhićena, a istraga se nastavlja. Prema The Sunu, među ukradenim predmetima bili su tisuće funti vrijedni dizajnerski i električni predmeti.

'Tužno, ali Beckhamovi su bili žrtve nekih prilično profesionalnih lopova koji su operirali tim područjem. Na sreću po njih, kriminalci su uspjeli uzeti stvari samo iz jedne spavaće sobe, prije negoli su pobjegli', otkrio je izvor za The Sun i dodao da su Beckhamovi potreseni zbog cijele situacije, iako, na sreću, nitko nije ozlijeđen.

  • +3
Victoria Beckham, David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Osiguranje kuće je jako dobro, no lopovi su ušli kroz prozor i istim su putem izašli s tek malim brojem ukradenih stvari u rukama. Srećom, ništa od ukradene robe nije bilo sentimentalno vrijedno obitelji.'

Inače, prema izvješću, policija je nazvana 1. ožujka u 00:37, a sama provala dogodila se između 20:30 i 23:30 u ponedjeljak 28. studenog.