SLUŽBENO JE

Dok se Spice Girls pripremaju za turneju, Victoria Beckham za 250 tisuća kuna gradi teniski teren

05.11.2018 u 19:26

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnih nagađanja, napokon je službeno, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner i Melania Chisholm ponovno su se okupile kako bi u 2019. godini krenuli na britansku turneju. Vjerojatno najpopularnijem ženskom bendu 90-ih, Spice Girls, neće se pridružiti i peta članica, Victoria Beckham

Slavna petorka postala je četvorka - Spice Girls, vjerojatno najpopularniji ženski bend 90-ih, najavio je svoju povratničku turneju na kojoj se, rame uz rame s Melanie Chisholm, Melanie Brown, Emmom Bunton i Geri Horner, neće naći i Victoria Beckham. Početak turneje najavljen je za 1. lipnja 2019. godine na stadionu Manchester Etihad.

Tom prigodom popularna je četvorka snimila i video, no niti u jednom trenu, niti jednom riječju, nisu spomenule Victoriu Beckham, koja je zapravo uvijek bila 'višak' u bendu, kako zbog najmanje glazbenog talenta i vokalnih mogućnosti, ali i zato što je zapravo na kraju postigla i najveći uspjeh, što udajom za Davida Beckhama, što svojom karijerom modne dizajnerice.

I dok se četiri djevojke upjevavaju i uvježbavaju, kako bi ispunile sva očekivanja svojih najvjernijih obožavatelja, Victoriju Beckham muče druge brige. Zajedno sa svojim suprugom Davidom Beckhamom trenutno radi preinake na njihovom obiteljskom imanju Cotswolds, vrijednom 51 milijun kuna.

Naime, njihov 16-godišnji sin Romeo odlučio je da njegov životni poziv također bude sport, no, za razliku od oca, slavnog nogometaša, on je sreću odlučio potražiti u tenisu. Stoga su ponosni roditelji odlučili mu napraviti teniski teren u vlastitom dvorištu, kako bi mogao uvijek trenirati, a za tu adaptaciju izdvojit će na kraju 250 tisuća kuna.

  • +9
Spice Girls Izvor: Profimedia / Autor: N.N.