NEVOLJE U RAJU?

Dok Katie Holmes uživa u pariškoj modi, Jamie Foxx se zabavlja s atraktivnim djevojkama

03.07.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Ne prestaju šuškanja o krizi u ljubavnoj vezi dvoje holivudskih glumaca - Katie Holmes i Jamieja Foxxa. Unatoč posljednjim napisima kako je njihovoj ljubavi ipak došao kraj, izvor blizak paru te je navode demantirao otkrivši kako su oni i dalje sretni i zaljubljeni kao i do sada

Katie Holmes trenutno se nalazi u Parizu, gdje se trenutno održava Tjedan visoke mode, dok Jamie Foxx partija u Miamiju. Iako je snimljen u društvu nepoznatih dama, i to u prisnim razgovorima, izvor blizak glumcu tvrdi da se Foxx sa svojom djevojkom Katie Holmes redovito čuje i po nekoliko puta dnevno i to putem FaceTimea.

  • +7
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Čim se ukrcala na avion za Pariz, Katie je nazvala Jamieja. Rekla mu je da ga voli i pitala želi li da mu donese kolačiće iz Pariza', otkrio je izvor dodavši kako je na letu bila i njezina kći Suri, kao i dadilja i prijatelj.

I dok Katie uživa u modnim revijama, Foxx se zabavlja sa svojim prijateljima, među kojima je i glazbenik Jason Derulo, s kojim se vozi u Rolls-Royce kabrioletu i obilazi najluđe zabave.