drama ne prestaje

Dok javnost s nestrpljenjem iščekuje intervju Meghan Markle i princa Harryja, na površinu su isplivali novi detalji

07.03.2021 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti i odlučili trajno odseliti u Ameriku, britanski princ Harry i Meghan Markle posljednjih tjedana ne prestaju puniti medijske stupce duhovima iz prošlosti i svojim bombastičnim istupima u javnosti. Najnoviji odnosi se na veliki dvosatni intervju s američkom TV ličnosti Oprah Winfrey, a koji će ove nedjelje biti premijerno emitiran u 70 zemalja svijeta

Bivša američka glumica i britanski princ o svakom detalju iz svog burnog života odlučili su javno progovoriti u razgovoru s danas umirovljenom voditeljicom Oprah Winfrey. Iako se njegovo premijerno emitiranje očekuje ove nedjelje, dvosatni intervju sa svjetski poznatom TV ličnosti posljednjih dana postala je glavna tema razgovora.

Kako otkrivaju britanski mediji bivša američka glumica, koja s princom Harryjem očekuje drugo dijete, u intervjuu će progovoriti o svom poljuljanom odnosu s ocem Thomasom Markleom, ali i onom sa šogoricom, britanskom miljenicom Kate Middleton.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Nakon što je postala punopravnom članicom britanske kraljevske obitelji, o Meghan Markle već tada kružile su glasine o netrepeljivosti koja postoji između nje i vojvotkinje od Cambridgea, no brojni su uvjereni kako će bivša američka glumica u razgovoru s Oprah Winfrey o Kate Middleton imati samo lijepe riječi.

Buckinghamska palača javnosti je ovoga tjedna otkrila kako planira provesti temeljitu istragu na račun tvrdnji o mobingu posluge od strane Meghan Markle, a uoči bombastičnog intervjua, isplivali su novi detalji na račun njezina ophođenja s kraljevskom poslugom.

Kako se doznaje, vojvotkinja od Sussexa jednom prilikom doživjela je živčani slom zato što su deke kakve je naručila bile u 'krivoj nijansi crvene', a njezina burna reakcija kraljevsko osoblje ostavila je zaprepaštenom i na ivici davanja otkaza.

Prema riječima jednog bivšeg člana kraljevskog osoblja, gotovo polovica djelatnika prijetilo je otkazom zbog izljeva bijesa i teške naravi vojvotkinje od Sussexa.

Drama s dekama dogodila se kada je Meghan pripremala zabavu u Sandringhamu za Harryjeve prijateljem, nedugo nakon njihovih kraljevskih zaruka. Kako se otkriva, Meghan je tim povodom naručila personalizirane crvene deke za svakog uzvanika no nije bila zadovoljna onim što ju je dočekalo.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

'Kada su pristigle naručene deke, nisu bile u nijansi crvene kakvu je priželjkivala, a njezin izljev bijesa na vlastitoj koži prva je osjetila njezina osobna asistentica, Melissa Touabti', otkriva bivši član osoblja kraljevske obitelji.

Stariji dvorjani uvjereni su kako bi se Harryju i njegovoj supruzi nakon emitiranja intervjua mogla oduzeti titula vojvode i vojvotkinje koju su usprkos odstupanju s kraljevskih dužnosti uspjeli sačuvati zahvaljujući pregovorima s Buckinghamskom palačom na čelu s kraljicom Elizabetom.

Veliki intervju Meghan i Harryja u kojem će Oprah Winfrey otkriti sve o preseljenju u SAD i odluci da započnu samostalno privređivati za svoju obitelj, kao i o odnosu s članovima kraljevske obitelji, bit će imitiran u nedjelju, a CBS je za intervju platio sedam milijuna dolara. Kolika je zainteresiranost za ovaj dugoočekivani intervju govori podatak da će CBS svakih 30 sekundi reklama u pauzama od intervjua oglašivačima naplatiti 325 tisuća dolara.