BEAUTY PREDAH

Dok bebe spavaju, Nevena Rendeli Vejzović 'pobjegla' na uljepšavanje

24.07.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Posljednjeg dana mjeseca lipnja televizijska voditeljica rodila je blizanke Leu i Mare. Nakon dva tjedna boravka u bolnici Nevena Rendeli Vejzović s djevojčicama je stigla kući, a oko njih najviše joj pomažu suprug Mak Vejzović i njezina mama. Kratki odmor od najslađih obaveza Nevena je odlučila iskoristiti za odlazak u omiljeni frizerski studio

'Sat vremena slobodno za mamitu', napisala je na Instagramu Storyja poznata voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, objavivši snimku opuštanja dok blizanke Lea i Mare spavaju kod kuće.

Budući da, kako je već govorila, ima veliku pomoć supruga Maka Vejzovića i svoje mame oko blizanki, Nevena se uspjela 'iskrasti' iz kuće i dobiti vrijeme samo za sebe kako bi se uljepšala.

Napokon domaaaaa 🐣🐣 #twingirls #twinsies👯 #besafe #besafeinternational #2weeksold

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Nevena Rendeli Vejzović rodila je blizanke 30. lipnja, a nakon dva tjedna boravka u bolnici, koliko su provele zbog male porođajne težine djevojčica, stigle su kući. Suprug i ponosni otac Mak Vejzović po svoje je najdraže dame stigao sa šarenim balonima, a sama Nevena se već nakon pet dana uputila i u prvu šetnju s kćerkicama.