PULSKO LJETO

Dobre vijesti dolaze iz Pule: Gibonni, Amira Medunjanin i Urban stižu sa svojim hitovima, čeka se samo datum

28.01.2022 u 17:11

Bionic
Reading

Počeli su dogovori oko koncerata Zlatana Stipišića Gibonnija, Damira Urbana i Amire Medunjanin, koji bi ovoga ljeta trebali nastupiti na pozornici obnovljenog Malog rimskog kazališta

Dobre vijesti za Glas Istre potvrdila je to glazbena menadžerica Lidija Samardžija, koja je istaknula kako su koncerti Zlatana Stipišića Gibonnija, Damira Urbana i Amire Medunjanin u pripremi, dok će datumi održavanja ovisiti, naravno, o epidemiološkim mjerama i aktualnoj situaciji.

'Malo rimsko kazalište je zaista prekrasna pozornica i nakon obnove zasigurno će to biti još ljepši koncertni prostor na kojem bi svaki glazbenik poželio nastupati. Razgovarali smo s ravnateljem Arheološkog muzeja Istre Darkom Komšom i pratimo priču oko uređenja ove pozornice i planiramo koncerte. I Gibonni i Amira Medunjani i Urban u Puli i okolici imaju svoju dragu publiku', izjavila je za Glas Istre Lidija Samardžija.

'U po' ure'

Gibonni predstavio novi vinil pred brojnim poznatim licima, pogledajte tko je sve uživao u dobroj glazbi

Pogledaj galeriju

Ova vijest zasigurno će oduševiti najveće obožavatelje ovih glazbenika, čiji se koncerti uvijek pamte po osebujnoj atmosferi, čemu će zasigurno dodatno pridonijeti i jedna od najljepših pozornica na otvorenom, podno pulskog Kaštela.