NA MREŽI SU

Dobra poslovna odluka: William i Kate ovime su pokazali da su na najboljem putu da moderniziraju monarhiju

05.05.2021 u 22:42

Bionic
Reading

Trebalo je samo pet sati od njihove službene objave na Twitter profilu Kensingtonske palače da 100 tisuća ljudi pritisne znak - pretplati se - na njihovom novootvorenom Youtube kanalu, željno iščekujući detalje iz privatnog života budućeg kralja i kraljice

Snimkom u trajanju od svega 25 sekundi, koja započinje duhovitom opaskom 38-godišnjeg princa Williama - 'Sada budi oprezna, ovi snimaju!', vojvoda od Cambridgea i njegova godinu dana starija supruga najavili su da je pokrenut njihov osobni YouTube kanal.

Kolika je zaluđenost svime što budući britanski kralj i njegova lijepa supruga rade, govori i podatak da je u samo pet sati od objavljivanja te vijesti na službenom Twitter profilu, čak 100 tisuća stisnulo je znak subscribe, kojim su se pretplatili na sve objave princa Williama i Kate Middleton.

A kako i ne bi kada je omiljeni britanski kraljevski par najavio kako će putem tog kanala dijeliti isječke iz svog života, a sve kako bi javnosti što više približili dobre, ali i loše strane života visokorangiranih članova njihove obitelji.

To je samo jedan u nizu koraka kojim budući kralj, princ William, želi modernizirati monarhiju.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju