ŠOKANTNE TVRDNJE

DJ Avicii nije preminuo zbog bolesti, već je sam sebi presudio?

01.05.2018 u 13:30

Bionic
Reading

Kako prenosi portal TMZ, talentirani DJ Avicii koji je navodno prije deset dana preminuo od posljedica akutnog pankreatitisa, često je imao problema s depresivnim mislima, a obitelj sumnja kako je 28-godišnji glazbenik dignuo ruku na sebe

Prije deset dana planetarno popularni DJ Avicii pronađen je mrtav u Muscatu u Omanu. Slavni glazbenik navodno je preminuo zbog zdravstvenih razloga, točnije zbog posljedica akutnog pankreatitisa koji je zadobio zbog prekomjerne konzumacije alkohola. 2014. godine uklonjen mu je žučni mjehur i dio debelog crijeva, a kako mu se zdravlje nije popravljalo 2016. se odlučio oprostiti od nastupa.

No, prema riječima nepoznatih izvora koji su upoznati s cijelim slučajem, kako prenosi TMZ, Avicii je počinio samoubojstvo tako što se izrezao staklom od razbijene boce vina i iskrvario.

Ako su ove okolnosti točne, u medije su puštene pogrešne informacije o uzroku smrti, no nitko još uvijek nije potvrdio niti opovrgnuo sumnje o samoubojstvu.

  • +5
Avicii Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki tvrde kako si je slavni glazbenik nanio ozljede na vratu, a drugi kako je riječ o ozljedama na zapešću. S ovim sumnjama slaže se i glazbenikova obitelj koja je svjesna kako se Avicii godinama borio protiv alkohola, a u izjavi za medije obitelj je iznijela jasne sumnje kako je riječ o samoubojstvu.

'Jako se mučio s mislima o značenju, životu, sreći. Nije mogao više nastaviti dalje. Želio je pronaći mir', napisali su u izjavi roditelji i brat prerano preminulog švedskog glazbenika.

Obitelj talentiranog glazbenika, čije je pravo ime Tim Bergling, istaknula je kako je Avicii bio krhka, umjetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Dodali su kako je bio perfekcionist koji je htio postići više nego što se očekivalo od njega te da je putovao i teško radio napornim tempom što mu je uzrokovalo golemi stres.