KIT HARINGTON

Disney dobio novo pojačanje: Zvijezda 'Igre prijestolja' pridružuje se Marvelovim junacima

24.08.2019 u 22:43

Bionic
Reading

Kit Harington, glumac koji se proslavio ulogom Jona Snowa u seriji 'Igra prijestolja', potpisao je ugovor za franšizu o superjunacima

Vijest o suradnji 32-godišnjeg Haringtona i Disneya potvrdio je izvor za časopis Deadline, a iako se navodno radi o ulozi u jednoj od franšiza Kevina Feigea i Marvela, još je nepoznato u kojem bi se filmu trebao pojaviti.

Harington je svjetsku slavu stekao glumeći u HBO-ovoj hit seriji 'Igra prijestolja', adaptaciji fantastičnih romana Georgea R. R. Martina, koja je osmom sezonom objavljenom ove godine došla do svoga kraja.

U HBO-ovoj seriji je Harington posljednji put viđen kad je njegov lik protjeran izvan zidina Wildling, kao odmazda za ubojstvo Daenerys Targaryen.

  • +6
Kit Harington Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Osim ove neslužbene vijesti, u petak je tijekom prvog dana Disneyeve D23 konvencije objavljeno nekoliko uzbudljivih najava kojima kompanija obožavateljima ukazuje na zanimljivosti koje ih čekaju u nadolazećim godinama.

Pokazan je tako poster njihovove prve televizijske Star Wars serije 'The Mandalorian', u kojoj naslovnu ulogu tumači Pedro Pascal.

Najavljeno je kako će se serija emitirati na njihovom novom streaming servisu Disney + od 12. studenog, a nove epizode će biti objavljivane u tjednom ritmu.

Otkriveno je i da će se glumica iz serije 'Agenti SHIELD-a' Ming-Na Wen pridružiti glumačkoj postavi, no koja će biti njezina uloga još je nepoznato.

STIŽU I NOVE STREAMING PLATFORME

Jesen donosi nove uzbudljive serije: Pronađite nešto za sebe

Pogledaj galeriju