NEĆE VAS OSTAVITI RAVNODUŠNIMA

Dirljive drame koje nisu bile kino hitovi, a tako su dobre

04.12.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi drame koje će vam otvoriti nove vidike

Znate one filmske drame nakon kojih niste isti? Imamo nekoliko baš takvih preporuka. Kao stvorene su za ljubitelje ratnih filmova, obiteljskih veza, romantike ili kajanja nad odlukama iz prošlosti. Preporučene drame dostupne su na Pickbox NOW streaming servisu koji raspolaže s pregršt drama za svačiji ukus!

Pogledaj, stranče (Look, Stranger)

Pogledaj, stranče donosi kompleksni psihološki portret žene koja putuje do svog doma kroz svijet opustošen ratom. Zaustavlja se u obližnjem selu kako bi negdje prenoćila, a tamo upoznaje nepoznatu djevojčicu koja će joj se pridružiti u ostatku puta. Uskoro naiđu na stranca koji ih vodi kroz ruševine. Ništa nije sigurno u ova vremena – uvijek je pitanje slijedi li spokojan dan ili nova borba.

Lekcije strica Vincenta (LUV)

Woodyja (Michael Rainey Jr.) je napustila majka pa živi s bakom, djedom i stricem. Odrasta fasciniran spomenutim stricem Vincetom (Common koji je poznat po svojim ulogama u John Wick 2 (John Wick: Chapter 2) i Suicide Squad (Odred otpisanih) koji je nekoć služio kaznu u zatvoru. Vincent želi biti dobar uzor Woodyju pa ga zamoli da mu se pridruži u pokretanju vlastitog posla. Unatoč dobrim namjerama ništa neće biti kako su zamislili. Vincent ne uspijeva pokrenuti posao, a u životu mu se ponovno pojavi bivši šef Mr. Fish (Dennis Haysbert). Okolnosti će natjerati Woodyja da odraste prije nego što je želio.

Zovem se Emily (My Name Is Emily)

Emily je navršila šesnaest godina i odluči pobjeći od udomitelja kako bi ‘izvukla’ svog oca iz psihijatrijske ustanove. U bijegu joj pomaže prijatelj iz razreda Arden (George Webster). U ulozi protagonistkinje Emily možete uočiti irsku glumicu Evannu Lynch koja je najpoznatija po svojoj ulozi Lune Lovegood u serijalu filmova o Harryju Potteru.

Djevojka u bijegu (See Girl Run)

Emmy (Robin Tunney) nije zadovoljna bračnim životom pa odlazi u potragu za bivšom srednjoškolskom simpatijom Jasonom (Adam Scott). Nada se da će joj to začiniti monotoni život, ali neće trebati dugo da shvati kako traga za Godotom. Njezina opsesija događajima iz prošlosti ometa uživanje u sadašnjosti.