riječi koje tope srca

Dirljiva poruka Tatjane Cameron Tajči: 'Ti si najljepši dar svijetu. Pogotovo mom svijetu'

18.10.2023 u 17:00

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih pop pjevačica 90-ih godina koju su obožavali svi, i stari i mladi već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj. Stigla je zbog nedavno održanog koncerta u Lisinskom održanog povodom obilježavanja 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela. Danas je na društvenim mrežama obilježila poseban dan

'Sretan rođendan majčice! Ti si najljepši dar svijetu. Pogotovo mom svijetu. Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono što je sto puta podiglo iz tuge i težine - ne samo mene, nego bezbrojno puno ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote (poznanici i oni koje ni ne poznam me zaustave i kažu, 'tvoja mama je uvijek nasmijana'', poručila je Tatjana Cameron Tajči i nastavila:

'Tvoje nesebično davanje - beskrajno iskreno i od srca - je najvrijedniji poklon svima nama - kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo! Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su za tebe - stalno a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba! Prekrasna moja majčica. (U špiglu se vidi kakva si nam uvijek podrška - postojana, nježna, i snažna', napisala je glazbena umjetnica. Njezine riječi raznježile su mnoge koji je prate.

Od strelovitog uspona zahvaljujući hitu 'Hajde da ludujemo' s kojim je nastupala na Eurosongu u Zagrebu pa sve do naglog odlaska preko bare, bila je i ostala idol mladima i starima. Osim pjevanjem, podsjetimo, Tajči se bavi i pisanjem knjiga te radi kao motivacijska govornica, duhovni life coach i učiteljica meditacije iskonskog zvuka. Piše blog o iscjeljenju, vodi radionice temeljene na ajurvedi, vodi online tečajeve za životne transformacije i volontira u zatvoru.

  • +3
Tatjana Tajči Cameron Izvor: Pixsell / Autor: Lovro Domitrovic/PIXSELL