Kristijan Rahimovski

Dirljiva objava sina Akija Rahimovskog: 'Lažu kad kažu da manje boli kako vrijeme prolazi'

22.01.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Prije točno dvije godine regiju je pogodila tužna vijest preminuo je frontmen Parnog valjka. Aki Rahimovski imao je 66 godina kada je umro, no njegove pjesme i glas i danas žive. Iza sebe je ostavio neutješne kolege, prijatelje, obožavatelje i ono najbitnije, svoju obitelj

Unatoč tome što je od njegove smrti prošlo dvije godine, sve je još uvijek vrlo bolno i emocije su i dalje jake, pogotovo među članovima njegovih najmilijih, koji se teško mire s njegovom smrću.

Kristijan Rahimovski objavio je danas emotivnu poruku, riječi koje paraju srca na Instagram posvećenu voljenom ocu. 'Nedostaješ tata. Lažu kad kažu da manje boli kako vrijeme prolazi..', poručio je glazbenik.

'Bio je smiješan sam po sebi. Kad bi mi došla ekipa, znao bi me bocnuti. Jednom prilikom pekao sam meso za prijatelje, bilo nas je 20-ak. Dok su svi čekali klopu, uz gitare i zafrkanciju, pravio sam se nešto važan i rekao kako sam sve začinio himalajskom soli. Aki je na to simpatično pitao: 'Kaj ti znaš o himalajskoj soli?' To je bilo vrištanje od smijeha. Cijelu večer sam to slušao. Posljednjih nekoliko godina dosta smo se zbližili', prisjetio se Kristijan za Story.

Podsjetimo, Aki je prvu suprugu upoznao je sredinom 70-ih godina te su se vjenčali u Starogradskoj vijećnici u najvećoj tajnosti, a iz te ljubavi proizašao je i Kristijan. Osim njega ima i kćer Edinu (danas se preziva Vukojević), koju je dobio u drugom braku s Ingrid, a Slovenka Barbara Vesel 2020. godine rodila mu je djevojčicu Antoniju.

NA GODIŠNJICU SMRTI

[FOTO] Obožavatelji na grobu Akija Rahimovskog ostavili ruže, ali i pivo iz njegove voljene Makedonije

Pogledaj galeriju