UDALA SE MEADOW WALKER

Dirljiva gesta zvijezde 'Brzih i žestokih': Otpratio do oltara kćer svoga tragično preminulog prijatelja

23.10.2021 u 15:34

Bionic
Reading

Meadow Walker, kćer tragično preminulog glumca Paula Walkera, najpoznatijeg po ulozi u franšizi 'Brzi i žestoki', udala se za svog dečka, glumca Louisa Thorntona-Allena tri mjeseca nakon što su objavili zaruke

Dvadesetdvogodišnja Meadow koja uspješno pliva manekenskim vodama na je svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video s vjenčanja, a otkrila je tako i da ju je do oltara odveo nitko drugi nego proslavljeni glumac Vin Diesel, inače veliki prijatelj njezina pokojnog oca.

'Vjenčani smo', napisala je Meadow pored snimke s vjenčanja na Instagramu. Objavila je i nekoliko fotografijama sa svojim suprugom, a između ostalog je pokazala i onu na kojoj poziraju s vjenčanim listom.

  • +10
Dwayne Johnson i Vin Diesel u franšizi 'Brzi i žestoki' Izvor: Profimedia / Autor: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Ceremonija za najuži krug uzvanika održala se na plaži u Dominikanskoj Republici, a lijepa mladenka blistala u elegantnoj vjenčanici s potpisom francuske kuće Givenchy.

Kćer Paula Walker zaruke je objavila tek nekoliko tjedana nakon što je potvrdila da je u vezi s glumcem u kolovozu ove godine. Inače, njezin suprug glumu studira na poznatom fakultetu Stella Adler u New Yorku.

Oca je izgubila u automobilskoj nesreći 2013. godine, kada joj je bilo svega 15 godina. Walker je stradao u stravičnom sudaru na ulicama Santa Clarite u blizini Los Angelesa.