'U DOBRU I ZLU'

Dino Bubičić: Ja radim samo mušku djecu

Ivana Paris i Dino Bubičić

Ivana Paris i Dino Bubičić

Izvor: Cropix / Autor: Andrija Lučić/ CROPIX

Organizacija vjenčanja Dine Bubičića i Ivane Paris započela je pred kamerama

Red Carpet donio je sve detalje oko vjenčanja bivše Miss Universe i bivšeg Mistera Hrvatske koje će se dogoditi 23. listopada u Pazinu. Reality nazvan U dobru i zlu prati sve detalje vezane uz svadbu i organizaciju, a prikazao je i njihov posjet ginekologu, u kojem su Dino i Ivana putem 4D ultrazvuka vidjeli malog Leonida.

Ivana se zapitkivala što ako shvate da je curica, a Dino je bio vrlo samouvjeren. 'Onda ćeš na utvrđivanje očinstva, zato što ja radim mušku djecu. Tvom tati treba instrukcije davati kako da napravi mušku djecu. Jedino ako bude crnac mogao bi biti problem', smijao se Dino koji je pokazao svoju darovitost oko dekoracije.

'Ja bih da sve bude u lila-bijeloj varijanti. Kad smo kod vjenčanja, sreo sam jednog gospodina koji mi je rekao da ako sam ja mogao pogriješiti triput, možeš i ti jedanput', nastavio je Dino u šaljivom tonu.

Nisu uvijek vladali skladni odnosi između Ivane i Dine. Kad su kretali na Farmu, Ivana je imala ogromne predrasude. 'Predrasude o Dini su bile toliko jake da sam rekla: 'Ajme, neću ići na Farmujer tamo ide Dino Bubičić. Onda sam shvatila da je miran u karanteni, gdje ga staviš tamo stoji, a kako je počela Farma, ja sam se jako brzo zaljubila', rekla je Ivana, a Dino je dobacio da je pravi glumac.

Par kroz ovaj reality ima samo jednu želju. 'Želimo pokazati da smo normalni ljudi koji imaju najnormalnije ciljeve u životu. Da nam je obitelj svetinja. Želimo da nas ne percipiraju samo kao Miss i Mistera', rekla je Ivana.
 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi