RIJETKI ISTUP U JAVNOST

Dijete je Alicia Vikander rodila u najvećoj tajnosti, a sada je s obožavateljima podijelila detalje o majčinstvu

06.04.2022 u 14:11

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu nerado priča, Alicia Vikander napravila je zbog Harper's Bazaara ustupak, pa je čitateljima istog otkrila kako se snašla u najvažnijoj ulozi njezinog života

Prošle godine 33-godišnja glumica Alicia Vikander i njezin suprug, glumac Michael Fassbender dobili prvo dijete, a njezina trudnoća, kao i porod obavijeni su velom tajne. Da je stigla prinova otkrili su u kolovozu, kada su ih paparazzi snimili u šetnji, no sve je potvrdila tek mjesec kasnije.

Sve od tada vješto je izbjegavala pričati javno o bebi, ne želeći otkriti ni ime ni spol djeteta, no u najnovijem intervju za Harper's Bazaar ipak se malo opustila i progovorila o majčinstvu, priznavši kako joj je upravo njezina mala obitelj na prvom mjestu.

  • +5
Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: SA / IMP Features / Profimedia

'U mojoj maloj obitelji, sa suprugom i djetetom, sve radimo zajedno, pa i putujemo svugdje zajedno. To je glavno pravilo. Uvijek snimamo naizmjence, tako da jedan uvijek može biti s bebom.'

Par trenutno s djetetom živi u Lisabonu i poznati su po tome da su, kada je riječ o njihovom privatnom životu, izuzetno zatvoreni i o tome ne pričaju za javnost. Michael i Alicia vjenčali su se u listopadu 2017., tri godine nakon što su se upoznali na snimanju 'Svjetlo između oceana' i ubrzo započeli vezu.