sve u svoje vrijeme

Diane Kruger posve iskreno o majčinstvu u 40-ima: 'Željela sam dijete, ali sam mislila da sam prestara'

28.10.2022 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon što je ostvarila glumačku karijeru i ostale želje, Diane Kruger postala je majka. Iako je malena Nova došla neočekivano, glumica i njezin partner Norman Reedus slažu se kako je malena najveći blagoslov u njihovim životima

Diane Kruger postala je majka u četrdesetima – mnogi bi rekli 'prekasno', no Diane se ne bi složila. Uspjela je ostvariti karijeru koju je željela, posjetila sva mjesta na koja je htjela otputovati i stvorila život u kojem želi odgojiti dijete.

'Mislim da bi apsolutno žalila za svim stvarima kojih bi bila morala odreći, jer danas sam sretna što sam ih učinila. Bila sam na svakom partiju. Bila sam u svakoj zemlji koju sam željela posjetiti. Sigurna sam da sam 100% spremna i voljna dati djetetu pozornost. Ali s 30 godina znam da ne bi bila spremna učiniti to pravilno' komentirala je.

Glumica je u vezi od 2016. godine s glumcem Normanom Reedusom koji je poznat po ulozi Daryla Dixona u seriji 'Živi mrtvaci'. Iako, s obzirom da je Kruger prije toga bila u 10-godišnjoj vezi, nisu bili u dugoj vezi, par je 2018. godine dočekao djevojčicu Novu Tennessee.

'Nova je bila iznenađenje. Željela sam imati dijete, ali sam mislila da sam prestara. Da budem iskrena, bila sam u friškoj vezi tako da nismo ni razmišljali o djeci. Ali kada pogledam unatrag, osjećam se tako smireno. Svijet mi je poslao Novu kada sam se najmanje nadala, ali kada sam ju najviše trebala. Ona je najveći blagoslov u našim životima.' komentirala je Kruger.

  • +6
Diane Kruger i Norman Reedus Izvor: Profimedia / Autor: Todd Williamson/AMC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Roditelji djevojčice odlučili su je zaštititi od medija pa ne pokazuju njeno lice na društvenim mrežama i bježe od papparazza. Uživa u druženjima s kćeri, a poslovne obaveze dozvoljavaju joj da provodi dovoljno vremena uz nju.

Za sebe kaže da je liberalna majka koja želi dozvoliti kćerkici da razvije vlastitu kreativnost i slobodu pa dodaje kako joj ne bi smetalo da Nova Tennessee ima ružičastu kosu. Ipak, dobri maniri, odlasci na spavanje i poštivanje riječi su postavke od kojih kao majka ne želi odustati.

Priznala je da obavlja više majčinskih dužnosti, ali da to rade sve majke. 'Ja idem u trgovinu, ja sam ta koji traži školu ako negdje idemo, dogovaram dječja druženja. Obavljam mnoge dnevne zadatke, ali to rade sve majke.' komentirala je.