O MAJČINSTVU

Nikad iskrenija Lana Jurčević otkrila zašto do sada nije imala dijete

03.10.2022 u 19:50

Bionic
Reading

Na svom službenom Instagram profilu, točnije na Storyju istog, pjevačica Lana Jurčević odlučila je 'ogoliti dušu' pred svojim najvjernijim obožavateljima, pa se dotakla i teme o kojoj mnoge žene nerado pričaju

Pandemija koronavirusa promijenila je puno toga, pa tako i način na koji poznate osobe komuniciraju sa svojim obožavateljima. Lana Jurčević odavno je donijela odluku da će iskoristiti društvene mreže za takvo što, pa njezini obožavatelji upravo tim putem doznaju nepoznate detalje iz njezinog života.

A sada je uistinu sve iznenadila jer je progovorila o temi koja je mnogim ženama tabu, osobito kada ih poznati i nepoznati ljudi krenu ispitivati o tome kada namjeravaju roditi dijete.

Lana, koja je već duže vrijeme u vezi s Filipom Kratofilom, sada je otkrila kako je s godinama postala svjesnija da postoji dobar razlog zašto do sada nije imala dijete. Kako je rekla, to je za nju velika stvar, a potom je nabrojala i što želi sve promijeniti kod sebe kako bi se mogla ostvariti i kao majka.

  • +2
Lana Jurčević Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic / CROPIX

'Što sam starija to sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila...za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme. Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. 

Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala', napisala je na Instagram Storyju Lana Jurčević.