NE MOŽE SAKRITI TUGU

Devet godina nakon tragične pogibije supruge Liam Neeson proživljava novu obiteljsku dramu

17.01.2019 u 12:16

Bionic
Reading

On je holivudska zvijezda, čiji filmovi su u većini slučajeva pravi hitovi, no, u privatnom životu nikako da mu se posloži. Nakon što je prije devet godina u tragičnoj nesreći izgubio suprugu, glumicu Natashu Richardson, slavni glumac sada je ostao i bez nećaka

Pet godina nakon teške ozljede glave, koju je zadobio padom s visine od šest metara tijekom noćnog provoda s prijateljima u Brightonu, najmlađi od šestero djece Bernadette Sexton, Ronan Sexton izgubio je bitku sa životom. To ime vjerojatno javnosti ništa ne znači, no riječ je o nećaku slavnog holivudskog glumca Liama Neesona, kojeg je ova nova tragedija dodatno potresla.

  • +8
Liam Neeson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Stravična nesreća dogodila se još 2014. godine kada je zaljubljenik u glazbu, tijekom igre izazova, koju je nekolicina prijatelja igrala u pijanom stanju, Ronan Sexton popeo se na tipičnu crvenu telefonsku govornicu s koje je nespretno pao. Smrt nećaka dotukla je Liama Neesona, koji je prije devet godina, također u tragičnoj nesreći, ostao bez voljene supruge - glumice Natashe Richardson, koja je preminula nakon što je na skijanju udarila glavom.

'Nikada se nisam pomirio sa njenom smrću, niti neću. Još uvijek, u nekim trenucima, kada čujem da se otvaraju vrata, uvjeren sam da će sada ući i reći mi nešto', rekao je prije četiri godine Neeson u intervjuu Andersonu Cooperu za emisiju '60 minutes', prisjećajući se smrti voljene žene.

Ronan Sexton, nećak Liama Neesona Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, kako loše stvari nikada ne dođu same, te iste 2014., kada mu je nastradao nećak, Neesonov stariji sin Michael završio je na rehabilitaciji nakon što ga je majčina smrt odvukla u depresiju, ali i ovisnost.

  • +40
Liam Neeson i Natasha Richardson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia