SUDAR U CENTRU

Detalji prometne nesreće u Zagrebu: Sin Gorana i Tatjane Ivanišević vjerojatno će sutra biti pušten na kućnu njegu

02.05.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što su u srijedu u popodnevnim satima Vlaho Arbulić, novi partner Tatjane Dragović i sin Emanuel kojeg ima iz prvog braka s Goranom Ivaniševićem, doživjeli težu prometnu nesreću u centru Zagreba, domaći mediji doznali su kakvo je zdravstveno stanje 12-godišnjaka

'U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram se zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo van. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening. Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak', rekao je nedugo nakon nesreće za Slobodnu Dalmaciju Vlaho Arbulić, partner Tatjane Dragović.

Prometna nesreća dogodila se u srijedu poslijepodne u centru Zagreba. Došlo je do sudara automobila kojeg je vozio partner Tatjane Dragović, Vlaho Arbulić, s drugim vozilom na raskrižju Ulice baruna Trenka i Gajeve pa je terenac odbačen na zid zgrade Ministarstva financija.

Odmah nakon nesreće 12-godišnji Emanuel prevezen je u dječju bolnicu u Klaićevoj ulici, a Jutarnji list doznao je kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

Liječnici su mu sašili posjekotinu na tjemenu, a dječak ima i nagnječenja po tijelu što bi mogla biti posljedica otvaranja zračnih jastuka. Također, natekla mu je usnica kao posljedica udarca u nesreći jer dječak nosi aparatić za zube. Emanuel će još danas ostati u Dječjoj bolnici u Klaićevoj na promatranju i vjerojatno će sutra biti pušten na kućnu njegu, rekli su istom listu u bolnici.

Istovremeno iz PU zagrebačke potvrđuju da policija još uvijek provodi istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće, odnosno još uvijek protiv nikoga nisu podnesene kaznene niti prekršajne prijave.