POSVE SE SKINULA

Demi Moore progovorila o golotinji u filmu

22.05.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon godina odbijanja uloga, Demi Moore zvijezda je filma 'The Substance' u kojem se posve skinula. Film je imao svoju premijeru u Cannesu, a glumica je tim povodom progovorila o novom iskustvu snimanja

Scena u kojoj Patrick Swayze i Demi Moore rade lončarstvo u filmu 'Duh' jedna je od kultnih scena o kojima se još uvijek govori, a popularna je glumica nedavno otkrila da još uvijek čuva uspomene s tog seta. 61-godišnja glumica skinula se za horor 'The Substance', a na konferenciji za novinare filmskog festivala u Cannesu progovorila je o tom iskustvu.

'Bilo je to vrlo ranjivo iskustvo i zahtijevalo je puno osjetljivosti i mnogo razgovora o tome što pokušavamo postići', komentirala je Demi Moore koja u filmu glumi slavnu damu u propadanju.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Uloga ovisnice koja koristi drogu s crnog tržišta priča je o prihvaćanju sebe. U filmu Moore uređajem za repliciranje stanica stvori mlađu i bolju verziju sebe, no mora provesti pola svog vremena u mirovanju kako bi mlađa verzija mogla napredovati.

Uspoređujući svoje tijelo s novom verzijom sebe, Moore je snimanje doživjela kao emotivno iskustvo koje ne bi bilo tako dobro da se s glumicom Margaret Qualley nije tako dobro povezala.

'Imala sam nekoga tko je bio odličan partner s kojim sam se osjećala vrlo sigurno. Očito smo bile prilično bliske i gole i također smo u tim trenucima dobile dosta lakoumnosti koliko su te određene situacije apsurdne. U konačnici, radi se samo o stvarnom usmjeravanju vaše komunikacije i međusobnog povjerenja', rekla je Moore.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: SGP / DDP USA / PROFIMEDIA
sve osim nogometa